(1) 

karin egzersizlerinde progressive overload?

varoluscusanri #986946 
karin egzersizlerinde progressive overload'u nasil sagliyorsunuz?

airlikla yapilabilen abs egzersizleri sayica cok kisitli, cable crunch ve barla falan yapilan mekik var.

tekrar sayisi artirmak, supersetler vs, biyere kadar idare eder.

*squat yapiyorsan karin calisma falan diyecekseniz hic yazmayin.
(11) 

monster larda neden windows yok

kupigometa #986943 
o kadar para verdiğin laptop a neden fazladan 200-300 tl verip windows kurdursun insan?

ok eyvallh sistemsiz geldi pc. o zaman crack le falan biz kursak garantisi yanıyormuş. var mı böyle bişey?
(4) 

siteye Bağlı IP ve bilgisayar adına ulaşabilir miyim?

rhan #986938 
asp.net ile yazılan bir sayfada;
IP bilgisine context.Request.ServerVariables["HTTP_X_FORWARDED_FOR"];
olarak ulaşabiliyorum.
bağlanan Bilgisayarın adını alabilir miyim ?

(Dns.GetHostEntry(clientIP).HostName) ile host-xxx.xx.xx.xx.reverse.superonline.net bilgisi geliyor.

System.Environment.MachineName; ile
iis'in olduğu bilgisayarın adını veriyor.

istediğim xxx.xx.xx.xx ipsinden rhan
bilgisayarı bağlanmış olarak görmek.
(5) 

otel modemini kurcalamak

eksi sozlukte eksiyen adam #986935 
oteldeyim, internet bok gibi.

modem şifresni defaul admin:admin olarak bırakmışlar, cisco modem, qos var. kendi mac id'me qos'dan high priority atasam nolur?
(2) 

futbol-çirkeflik

cokponcik #986934 
ingilterede, ispanyada falan böyle bizdeki gibi maç sonrası çirkef yöneticiler çıkıp hakemlere vs sallıyor mu?
(7) 

Pegasus Uçakta Bira Fiyatı

nevrochaotica #986930 
Merhaba,

Ben Pegasus'ta 25cl birayı 20 liradan içiyorum. Bir arkadaşım 2 tane 25 lik biranın 20 lira olduğunu, pegasusta bu kampanyanın her zaman olduğunu iddia ediyor. Benim menüde dikkatimi çekmedi, bilen var mıdır böyle bi olayı, siz ne kadara içiyorsunuz?

Teşekkürler
(4) 

Durex Gerçek Dokunuş Reklam Müziği

benim bir ismim var #986929 
www.youtube.com

Bu videoda arkada çalan şarkı?
(30) 

türkiyede üretilen akıllı telefon var mı?

coolagabey #986927 
türk markası olan ?
(2) 

Devlet halen bedava Champix dagitiyor mu?

japon askeri #986924 
Evet ise prosedur nedir? Alan var mi son zamanlarda? Tesekkurler.
(7) 

Yeni işe başlayacağım, not alma yöntemleri

arnatuile #986922 
Merhaba, başlık biraz sakat oldu farkındayım. sığdırmaya çalıştım. Mevzu şöyle; okulunu okuyup bitirip daha sonra üstüne düşmediğim bir alanda işe başlayacağım çok yakında. (5-6 yıldır başka işte çalışıyordum). Not alma alışkanlığı kazanamadım. Bu işte kısa sürede mesafe kaydetmem gerekiyor. Bana bir sürü kişi bir sürü şey anlatacak, öğretecek. Mümkün olduğunca çok şey yazmam, sonrada onları kullanmam gerekiyor.

Ne yapmalıyım, nasıl not almalıyım. Bana anlatana "dur yazıyorum" diyemem. yetişmem gerek mümkün olduğunca.

Küçük boy moleskine defter aldım. Enpara kalemi de var, yazması güzel.

bir fikir, öneri var mıdır verebileceğiniz.
(9) 

Otomobil uzmanlarina soru

intern in the house #986918 
Sıfır araba alicam 2 model arasında kaldım. Para 50 53 bin otomatik

1. Hyundai yeni i20
2. Ford fiesta

Hangisini alayim? Neden?

Teşekkürler
(10) 

Film önerisi

Euxinos007 #986917 
muhtemelen yazacaklarınızın hepsini izledim ama yine de siz bildiğiniz ajanlı olur aksiyonlu olur (ikisi bir de olur) bildiğiniz iyi film varsa yazarsanız sevinirim.
(1) 

6 aylık dişi melez köpekcik sahiplendirme

mevtagezer #986916 
merhaba sevgili duyarcalar,

lütfen şuradan fotoğraf, video ve sahiplendirme bilgilerine ulaşınız:

www.facebook.com

bu güzel ve uyumlu arkadaşa yuva bulalım.

tenksyü.

edit: heyvanceğize halen yuva aranmaktadır.
(10) 

Black Books

anonymice #986915 
dizipub'da yayınlanıyor. Acaip enteresan bir dizi. absürd komedi tarzı. ingiliş styla.
Tavsiye ederim.
Soru: izleyen var mı? dusunceleri alabilir miyim?
(8) 

sigarayı bırakmak neden daha zor?

alice practice #986912 
biraz soru biraz dert yanma olucak ama. iradesi zayıf bir insan değilim düşününce, hani 7 sene evvel günde 2,5 litrelik kola içerken kola içmiycem dedim, daha da içmedim. aynı şekilde 6-7 senedir burger king, mcdonalds, kentucky falan hiç bir fastfood yemedim. şekerli gazoz, starbucks içecekleri falan, şu 5 senede içtiğim toplam 1 litreyi bulmaz. 2 ay kadar önce, et yemeyi bırakıyorum dedim bıraktım. ayda yediğim tatlı miktarı bir porsiyondur, halbuki 2-3 sene önce günde 2 kare çikolata yerdim, bırakayım dedim bıraktım.
ama sigara bırakılmıyor yahu. anlamıyorum. bırakma fikri kararı bile elimi ayağıma dolaştırıyor böyle yoksunluk gibi bir tuhaf oluyorum. resmen hani eroin için evdeki televizyonu satan annesini döven evlat gibi oluyorum. sigarayı bırakmak neden bu kadar zor?!
(3) 

Ben bununla ne halt yicem (köpek içerir)

mama lover shake me #986911 
Sevecen bir tip değilim.yani tutup hayvanı mıncıklamam okşamam,günde bi başını okşar başına bişi gelirse severdim biraz.eskiden kedi baktım mahallenin muhtarı gibi gezerdi evde.yılan baktım o daha beterdi polat alemdar gibi dolaşır sonra yuvarlak olurdu atardım fanusuna.

Evde kalan diğer şahaiyet bi köpek almış getirmiş.köpek değil keme gibi
Sürekli dolanıyor it ayağı yemiş gibi yatağa çıkıyor.gece üstüme atlıyor.yoldan araba geçince koşturmaya başlıyor.
Bide ince vik vik sesi var sürekli.bazen bana havlıyor bazen ayağımı yalıyor.
Ben bu hayvanı nasıl sakinleştiricem ne yapayım dediğim gibi ben hayvana yemini suyunu verir dolaştırırım daha birşey yapmam,sevmiyorumda zaten.

Köpeği getiren kişinin yaptığı tek şey köpekle fotoğraf çekilip , arada çantasına sokup gezmek.eve geldiğinde hayvanı sürekli sevip şımartıyor ama o 1 saat onunla ben bütün gün.zaten o evden çıkınca hayvan kapının dibinde vikvikliyor.

Bu nasıl sakinleşir,hareket etmeyi keser? 15km yürüttüm hala banamısın demiyor.

Bide türü ne bunum?
(5) 

beyaz şaraba niye bu kadar çok önyargı var?

hasansabbah #986910 
sb. (soru başlıkta)

insanlar beyaz şarap içmemesine rağmen sevmediklerini söyleyebiliyorlar.
(3) 

whatsapp

hlt1985 #986907 
emniyetin whatsapp uygulamasını görünce aklıma geldi. haber programlarında da kullanan var whatsapp'ı. nasıl kullanıyorlar bunlar whatsapp web'i mi kullanıyor?tek bilgisayar başında bir kişi mi oturuyor? bilen veya fikri olan?
(1) 

Playstation Vue Türkiye'den İzlemek Mümkün mü?

tardy #986906 
Başlık her şeyi anlatıyor aslında. Uygulamayı indirdim ama 'Bulunduğunuz bölgeye hizmet verilmemektedir.' uyarısı geldi. Peki, Türkiye'den izlemek mümkün müdür? Uygulamayı kullananlar memnun mudur? Bir de, PS4'te bu tarz önerebileceğiniz hangi uygulama var?
(7) 

su asagida gordugunuz zikkimi nerede bulurum

sorusuolaninsanmodeli #986899 
cdn.instructables.com

bu resimde gorulen koyu yesil plastik teker ve tekeri yuruttugu tirtikli yolu nereden nasil temin edebilirim acaba? bu aparatin bir adi var midir, kolay yolla bulmanin bir yolu, ya da ayni islevi yapacak baska turlu bir cozum? thx kib by opt
(12) 

Bana kilo aldırın ey duyuru

onheil #986898 
Kilo alamıyorum duyuru. 185 boya karşılık 51 kilom var. Afrikadan gelmiş gibiyim. Fırtına çıksa uçurur o derece. Üzerime giyecek bir şey bulamıyorum. Yemek yeme alışkanlığı düzensiz. Bazen günde 6-7 öğün yiyorum bazen tüm günü sigara içerek geçiriyorum. Bu derdime bi çare bulsak iyi olur be. Ne yesem? İlaç mı kullansam? Ne önerirsiniz?

Bu arada 22/erkek.
(6) 

yurtdışında evlilik

leni 09 #986897 
diyelim ki yurtdışında birisiyle evlendim ve boşanmadan hemen türkiye'ye geri döndüm.

türkiye'de kimse bilmiyor evli olduğumu. kimliğimi falan da değiştirmedim.

türkiye'de evlenebilir miyim? evli olduğum ortaya çıkar mı?

çıkarsa nasıl?
(1) 

Yurt Dışı İkameti ile ilgili bir sorum var

elektr10 #986892 
Yaklaşık 1 senedir yurt dışında yaşıyorum ve minimum 2 sene daha yurt dışında olacağım. Geçen sefer oy kulanamamıştım ve şimdi kullanmak istiyorum. 1 hafta daha istanbulda olacağım için şu işi bir halledeyim diyorum ama nasıl olacak?

Kaymakamlığa gidip "Ben yurt dışında yaşıyorum bilginize" mi demeliyim yoksa belge falan götürmeli miyim? Mesela ingilizce yazılı bir kira kontratım var... Ya da bu işi oradaki konsolosluktan mı halletmeliyim?

Teşekkürler şimdiden.
(5) 

sıradan bir türk'ün sporla imtihanı

kullanıcı adı #986891 
selamlar sözlüğün sixpack sahipleri, yoga pantslileri, hepinizi en içten selamlarımla selamlarım.

şimdi, normal bir türk kadını olarak sabah kalkıp, kahvaltı etmeden işe gidiyoruz, akşama çıkıp eve geliyoruz, yemek hazırlayıp yiyoruz, çay demleyip ya keyfimize bakıyoruz ya da diğer meşgalelerimizle uğraşıyoruz. yatma saati esnek olmakla birlikte kalkış 8 civarı.

iki sene önce geçirilen bir hastalık nedeniyle vücudum yorgun ve zayıf. kaslar pek iş görmüyor ve kulunç nev'inden biz türklerde pek sık görülen ağrılar var. bir de, ciğerlerim biraz sıkıntılı olduğu için onları güçlendirmem, nefes egzersizleri, diyafram nefesi gibi olaylara bakmam lazım.

etrafımızda yürüyüş yolları ve belediyenin havuzu var.

şimdi, soru:
- ne zaman spor yapacağım?
- yürüyüş mü, yüzme mi, yoga/ plates tarzı şeyler mi yoksa hepsinden biraz mı?
- bünye ne kadar spor kaldırır?

şimdiden teşekkür ederim.

ps. don't skip the leg day.
(1) 

Mezun olmaya yakın gelen buhran :(?

bialo czerwoni #986887 
iyi akşamlar,şimdiden darlanmaya başladım ileride ben ne yapacağım diye ,seneye yüksek lisanstan mezun oluyorum ama son 6 ay kala falan bir iş bulup kendimi garantiye almak istiyorum;önceliğim yurt dışında kalabilmek gibi...

Matematik ve sayısal alanlara hiç bir zaman yeteneğim olmadı genelde sosyal yönü baskın biriyim.İnsan ilişkilerinden keyif aldım masa başı işlerden ziyade.

Hayalimdeki meslek olarak ise bir spor kulübünde tercüman olmak,yurtdışı- türkiye arası ticarete atılmak,ya da turistik memlekette ufak bir dükkan açarak kendi yağımda kavrulmak gibi birbirinden alakasız örnekler var.Bilmiyorum bu yaşta böyle kararsızlıklar normal mi ama.

***Önemli maddeler***

-yaş neredeyse 24.

-Tek çocuğum

-Lisansı Ege Üniversitesi Amerikan K. ve Edebiyatı bölümünde yaptım.

-Yüksek lisans: Polonyada İngilizce Filoloji.

-Ana dilim gibi İngilizce,çok iyi seviyede Lehce ve Almanca biliyorum (almanca hiç işime yaramadı şaka maka)

-İspanyolca da öğrenip cepte tutmak istiyorum.

*17 yaşımdan beri otellerde resepsiyonda ve halkla ilişkilerde çalıştım.

*Para kazanmada sıkıntım yok babamın forex hesabını yönetip komisyon alarak,bir spor sitesinde istatistik tutarak vesaire kayıt dışı aslında para kazanmış oluyorum,arada türkçe dersi de veriyorum şirketlere.

*sonradan açılırım başta hırslı değilimdir ama zordan kaçmam,ağzım laf yapar ve tipim düzgündür,at hırsızı değilim.

*istanbulda yaşamayı pek istemiyorum.

*Ailemin yaşadığı şehirde(Marmaris) Tur şirketlerinden teklif geliyor,600 € fiks gerisi ne satarsan komisyon yemek ve şirket arabası onlardan.Araştırdım totalde 3800+ yatsan kazanırsın diyorlar
sezonluk ama kira derdim olmicak.

*Peder bey kıbrısta çevrem var seni sokalım bir casinonun ya da otelin halk'la ilişkilerine diyip kafamı karıştırıyor 6 kez turist olarak gittim ortamı biliyorum ve nötürüm.

*Polonyada iş bulup çalışmak istersem 1800 TL civarı iş bulunuyor, bu para orada ne öldürür ne güldürür,ülkeyi seviyorum ama para da kazanmak istiyorum.

*Mevkimde tek ve üstümün olacağı ya da ufak takım işi gerektiren işler daha uygun geliyor,otel tecrübelerimde aynı mevkiden iş arkadaşlarımın haseti yıpratıyordu.

kısacası şartlar bu şekilde,sizin benzer profilde arkadaşlarınız varsa ne yaptılar? siz olsaydınız bahsettiklerimden hangisine yönelirdiniz? her türlü fikre açığım.

teşekkürler.
(1) 

Fransizca Pratik

noluyo yaa #986883 
Gencler ya, Istanbul'da fransizca pratik yapabilecegim yerler, organizasyonlar var mi bildiginiz?

Bir sene oldu neredeyse konusmuyorum ve unutmaktan korkuyorum, okuduklarimi hala anliyorum ama bi cumle kurmaya calisinca kelime dagarcigimin azaldigini falan hissediyorum. Listening ise gitti gidecek :)
(8) 

Sokaktaki hayvanlara mama ?

Esinsin #986882 
Ne aliyim ne yapiyim ozellikle kedilere ? Nerden aliyim 10 gunluk toplu almak istiyorum saglikli da olsun tabi.hazir olmasi isime gelir evde yapamam.tesekkurler.
(4) 

Lens reçetesi okuma

vatuz #986880 
Merhaba, 3 gün önce lens için reçete yazdırdım, lensi internetten almak istiyorum ama reçeteyi okuyabilmeyi henüz başaramadım. Reçeteyi başlığa ekliyorum okuyabilen, okumayı başaran, optisyen, eczane kalfalarını göreve çağırıyorum, şimdiden teşekkürler. :)
(1) 

Galaxy Tab S 8.4

daddy #986878 
Nasıl bilirsiniz? Kullanışlı bir tablet mi? Android'e biraz önyargım donar, kasılır veya patlar şeklinde :)

Aynı ekranda multitask beni oldukça cezbediyor açıkcası.

Yorumlarınızı bekliyorum.
(2) 

yds sınav yeri değişikliği

koybasigillerden #986873 
eylül 13te yds var, ağrı'dan van'a gitmem gerekiyor. yol durumları malum. yakılan tırlar-kamyonlar, yolu kesilen araçlar, patlatılan yollar vs.
şimdi ben ösym'yi arasam. ben bu sınava ankara'da girmek istiyorum desem isteğim onaylanı mı? henüz sınav giriş kağıtları basılmadı. daha önce böyle bir talepte bulunan oldu mu?
(9) 

sabiha gokcen'den ataturk'e ucakla?

voucher #986872 
anadolu'nun bir sehrinden ataturk'e gelen bir arkadasim buranin dolu olmasi sebebiyle sabiha gokcen'e inis yapmis. iddiasi su ki ucak yakit alip sabiha'dan kalkip ataturk'e ucacakmis. ayni sehirdeki iki havaalani arasinda ucusun mumkunsuz ve mantiksiz oldugunu dusunuyorum ama diger tarafta da adamin sozleri var. siz ne dersiniz?
(1) 

köpeklerde tüy dökme problemi

the neverlasting #986870 
8 yaşında minyatür pinscher cinsi bir köpeğim var. diğer mamalar büyük geldiğinden genelde puppy, junior köpeklere verilen mamalardan veriyordum, ancak taşınma vs. sebeplerin getirdiği aciliyetten bulabildiğim tek mamayı vermek zorunda kaldım. O da proplan puppy ama small-mini cins, sanırım baya yavru köpekler için.

Her neyse, 2 hafta önce aşırı derecede tüy dökmeye başladı, başlarda sıcaktandır dedim ama az önce yıkadım ve hayvanın boynunun alt kısmında neredeyse hiç tüy kalmadı diyebilirim. Durumun mamadan kaynakladığı sonucuna vardım (aşıları tam)

Çok uzattım farkındayım, bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim? Acil yardımınıza ihtiyacım var.
(3) 

Yavaş ve aksak okumak hastalık mıdır?

neira #986868 
Normal saglikli bi insan yazi okurken yavas ve aksak okuyorsa bu onun bi hastaligi oldugu anlamina mi gelir? Eger oyleyse adi nedir ve kisiye belli etmeden nasil tedavi edilir?
(2) 

halı kaydırmaz

qui gon #986866 
en pratik kaydırmaz olarak neyi önerirsiniz?
(1) 

yazım hatası caps

koybasigillerden #986865 
mrb arkadaşlar, geçenlerde sözlükte linki paylaşıldı. bi facebook paylaşımının altina yorum yapmışlardı şunu yanlış yazmışsın diye. altındaki yorumda üstteki yorumun hatasını düzeltmiş, onun altındaki de 3.nün yazım hatasını bulup konuyu bitirmişti. o capsi arıyorum.
(11) 

cok uyumak istiyorum

Esinsin #986858 
20 saat filan uyumak istiyorum.nasi becerebilirim ? Var mi bi yontemi.
(10) 

Ayda 1,600$'ı bırakmak manyaklık mı?

gokyuzu gibi #986857 
Ankara'da özel bir şirkette çalışıyorsun. 1 saat bile mesaiye kalsan paranın ödendiği, özel sağlık sigortanın, sodexho'nun olduğu, 18:30 dedin mi işten çıkabildiğin bir yerde son derece disiplinli, hatta yer yer mobbing yapan, bol bol lanet ettiğin bir patronla çalışıyorsun. Kirasını rahatça ödeyebildiğin, işine 10 dakikada yürüyerek gidebildiğin bir yerde tek başına yaşıyor, yılda 1 bazen 2 defa yurtdışına tatile gidiyor, üstüne de para biriktirebiliyor, ailene yardım edebiliyorsun.

Yurtdışında yaşamak hep istediğin bir tecrübe ve en son Slovenya gezinden sonra ülkeye aşık oluyor ve sürekli oraya gitmenin yollarını ararken buluyorsun kendini. Sonra üniversiteden beri aklında olan Avrupa gönüllülük hizmetini araştırmaya başlıyorsun. Yaşın 28, 2 yıl içinde gittin gittin, bir daha sittin sene gidemezsin! Eee yaşadığın birçok özel ve ailesel sebep de bu ülkeden gitmek istemenin nedenleri arasında en başı çekiyor. Üstüne de patronun son derece net bir şekilde seni başka bir pozisyona terfi ettirmeyeceğini söylüyor, senin de ömrünün sonuna kadar aynı pozisyonda sekreteryal işler yapmak gibi bir niyetin yok ama parası güzel işte.

Soru şu bunca rahatlık içinde yaşarken son derece radikal bir karar alarak işi bırakmak, kurduğun düzeni yerle bir etmek, gönüllü olarak çalışmaya başlamak mantık sınırları içinde mi kalıyor?

İşin sonunda tüm planların düzgün gitmemesi, gittiğin gönüllü projede mutlu olamamak ve en sonunda Türkiye'ye geri dönmek zorunda kalmak da var. Döndüğünde Ankara'da bu parayı zor bulacağın da bir gerçek. Evin, düzenin vs. de gitmiş olacak. Üstüne de 29 yaşında yeniden başlaman gerekeceği riskini de göz ardı edemiyorsun.

Not: AB vatandaşı bir partnerın var, sen gittikten sonra o da arkandan seninle gelecek. Bu planda tek değilsin yani. Gittiğinde evlilik vs olacağı için oturma ve çalışma izni gibi problemlerin de olmayacak. Ayrıca seni bir süre de olsa idare edecek bir birikimin de var.

Hala manyaklık mı bu radikal karar?
(4) 

amerikan filmlerindeki kurabiye nasıl yapılıyor?

floydian #986854 
böyle büyük çıtır çıtır nasıl oluyor yav?

not: tarif istiyorum çılgınım, yapıcam.
(2) 

word excel gurulari bir bakabilir misiniz? ACIL

baldur2 #986850 
Arkadaslar,

su resimdeki iki grafigi bana wordde cizebilir misiniz arkadaslar? bir yere yukleseniz ben de indirsem super olur vallahi.
(2) 

sözlük modu var mı?

yamuklu sucurta #986848 
entrylere numara koyabilecek, farklı theme'leri olan, 59 saniye önleyici, reklam önleyici, işe yarayan, dosta güven düşmana korku veren

sözlük modu var mı?

ayrıca link s'il te plait
(4) 

kafa dağıtmalık film

kablelvuku #986845 
Şöyle bir bira cips yarınki iş stresini unutturacak bir film var mı
(6) 

Değerli Floydianlardan görüş bekliyorum

yamuklu sucurta #986844 
the endless river'ı beğendiniz mi ?
(3) 

Alpler mi Doğu Karadeniz mi? Neden?

franz kafka #986839 
Sb.
(4) 

kitap alışveriş siteleri

trmntr #986836 
fiyatları en uygun olan hangisi? ben ufak bir karşılaştırma yaptım genelde idefix 1-2tl farkla en az fiyatı çıkarıyor. var mı daha iyisi?
(22) 

Evlenmeden önce skor eşitlemek aldatma sayılır mı?

benim adim kerim hepinizi severim #986835 
Mesela uzun süredir sevgili olduğunuz ve evlenmeyi düşündüğünüz kız arkadaşınız sizden önce 7 kişiyle beraber olmuş. Siz ise ondan önce sadece 3 kişiyle birlikte olmuşsunuz...

Evlendikten sonra kompleks yapıp bu durumu kafaya takmak yerine evlenmeden önce hazır yüzük takmamışken gidip 4 kişiyle birlikte olsak aldatma sayılır mı bu? Evliliği olumlu etkileme olasılığı da var psikolojik olarak. Biraz daha masumane oluyor sanki bu şekil düşününce...
(12) 

Kuyrukta sıra beklerken

Sandman #986833 
önünüzdeki kişinin sırtını ovma isteği duyuyor musunuz
(3) 

Dilber ismi Rus alfabesinde nasıl yazılmalı?

gijilti #986828 
L harfinin yanına inceltme konmalı mı?
E harfi için hangi E kullanılmalı?
Yanlış olsa dahi yerleşmiş bir harf kullanımı var mı?

Bunlar tartışmaya açık. Bu konuda tam doğru bir kanıya ulaşmam lazım. Bilgisi olanlar fikir belirtirse sevinirim.
(1) 

mimar sinan

docrivers #986827 
kocaelinden yatay geçiş ile tarihe gelmek isteyen bir arkadaşım var sanırım merkezi yerleştirme puanı ile yaptı başvuruyu, puanı baya yüksek mimar sinandan , ama kocaelindeki ortalaması baya kötü , kazanır mı ?
(3) 

İddia Sorusu

fanila #986824 
Her gün farklı farklı iddia grupları görüyorum facebookta instagramda. vip üyelik falan satıyorlar. bu adamlar nasıl tutturuyor bu maçları?

turkagram.com
(4) 

whatsapp web sorusu 2

seksli harf #986822 
iphone 4'te tweak dedikleri şeyle whatsapp web kullanabiliyorum. telefonum internete bağlı olmasına rağmen telefon ekranı kapandıktan bir süre sonra web bağlantısı kopuyor. "telefon bağlı değil" diye uyarı veriyor. ama teelfon bağlı zira bildirim gelmeye devam ediyor. sıkıntını çözümü var mıdır? yoksa 3-5 dakikada bir telefonu açıp durucaz mı?
1 ...  ... • 5195    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık