(5) 

amazondan kitap alma konusunda uzmanlar bi bakın

neferkitty #995249 
istediğim 2 tane kitap var ama çok pahalı. Bir tanesi 500 tl civarında agalar ben nerelere gideyim ne yapayım?


amazondan hiç alışveriş yapmadım, paypal hesabım yok, kitaplar için ''used-new'' kategorisi güvenilir midir? ikinci el alayım diyorum bu durumda.

taksitle alabilir miyim?

''used-new'' alacaksam riske girer miyim? ya da satıcı seçerken nelere dikkat etmeliyim? bir de ''used- acceptable'' var onda çizik filan mıdır?

örneğin şu kitap için:

www.amazon.com

bir önceki baskısı da olabilir:

www.amazon.com

en ucuza ve en garanti, mümkünse taksitle nasıl alabilirim?

anneye anlatır gibi bi öğretin bir de şunu istiyorum:

www.amazon.com
(7) 

motivasyon kazanmak için

yons #995248 
herhangi bir işi yapmak için gerekli motivasyona sahip değilseniz ne yapıyorsunuz?
(3) 

İşe giriş için sağlık kurulu raporu

crimson king #995245 
Heyet raporu istiyorlar, özel veya devlet hastanesi 3-7 kişilik heyet olmalıymış. kaç günde çıkar bu, sağlık güvencem yok, özele gidersem kaça patlar? akciğer filmi de istiyorlar, vereme savşlar ücretsiz çekiyordu diye hatırlıyorum, doğru mu?
(6) 

kısa bir zaman içinde 2500 TL kazanmak

loveinaflipbook #995244 
selamlar,

böyle bir durumum oluştu. sizce neler yapılabilir bunun için? halihazırda haftaiçi 8-5 çalışıyorum, eve gidiş yolum gün içinde toplam git-gel 2-2,5 saati bulabiliyor. haftasonlarım boş sayılır, yani kendime ayırdığım zaman, dinlenme, sosyal aktiviteler vs.

sermayem yok diyebilirim. para edebilecek, 1300 TL değerinde hediye çeklerim var teknosa'dan, onları satmaya çalışıyorum ama pek ilgilenen de çıkmadı.

bu şartlar altında nasıl 2500 TL yapabilirim? aklınıza gelen fikir var mı?

not: şans oyunları ve/veya kumarı ihtimal dışı tutmayı tercih ediyorum, garantisi olmadığı için.
(2) 

devlet ünileri tatil değil mi?

passion rules the game #995242 
kamu kurumu statüsündeler ama üniversite olunca bir işkillendim.

danke.
(11) 

trol de bi sınırı olmaz mı?

indescribable #995240 
bu nasıl trollüktür bu nasıl gözü körlüktür benim aklım almıyor, resmen mal kaybı beyanında bulunacağım az kaldı. Allah akıl fikir verirken bunlar neredeydi diye sorgulamanın bile sonu kısır döngü iken bunlar nasıl bu yaşa kadar geldi evrim çaresiz.

twitter a gireyim dedim tt lere bakacağım normalde hiç yaptığım bişey değil ulan adamlara #BuzGateGamzeİlgezdi hashtag i ile bir de geyik yaptıklarını ve hatta karşı kesime laf soktuklarını sanaraktan Atatürk'ün pozları ile laf yerindeyse başak geçiyorlar.

bu normal değil ama bunu yapmak da herhangi bi şekilde yasak değil miydi? Atatürk'ü koruma kanunu nerede?
(5) 

Newyork ve LosAngels Otel Tavsiyesi

alis su hallerime #995239 
newyork 3gece, losangels 3gece olmak uzere ikisi icin de guvenilir(hesapli olsa iyi olur) otel tavisyeniz var mi? malum bu tarz yurtdisi kalacak yerleri acisindan tavsiye daha iyi oluyor.
(3) 

Gunaydin, kahvaltiya nereye gideyim?

balpolen #995238 
Şoyle sabah bi basima kahvalti yapabilecegim, sonra da bilgisayarla calisabilecegim nereler var Istanbulda?

Not1: Yer Istanbul

Not2: Lutfen Cengelkoy demeyin.
(1) 

Çin vizesi uzatma

atcapar #995234 
Şu anda çindeyim 3 aylık m vizesi ile geldim 2 defa giriş yapma Hakkı tanıyan vize. Ben Çin de kalıp 9 ay falan Çince kursuna yazılıcam dolayısı ile öğrenci vizesi Almam gerekecek ama ben bunu Çin den yapmak istiyorum. Tekrar Türkiye ye gelip öğrenci vizesine başvurmak hep Zaman kaybı hem de para kaybı diye düşünüyorum. Biraz araştırdım ama illa Türkiye ye dönüp vizemi uzatmam lazım gelirmiş gibi şeyler okudum. Konuyu bilen arkadaşlar fikirlerini yazabilirler mi? Çin'in içinden vizemi uzatabilir miyim?
(1) 

outdoor diyince

evliyacelebi #995229 
bayramda kampa gideceğim. kamp, trekking için olmazsa olmaz hayat kurtarıcı malzemeler nelerdir? şimdilik çakım, çadırım ve uyku tulumum var sadece.
(2) 

Bugün eft yapılıyor mu?

filipis #995226 
Bankalar açık ama eft iin resmi kurum olan nerkez bankası da açık olmalı ya...
O yüzden eft gün içinde gerçekleşiyor mu?
(3) 

Periscope Sorusu

redskull #995224 
Periscopeta 31 ceken elemanlar falan var ya bunlar yasak degil mi? Yasaksa ne gibi bir yaptirimi var?
(2) 

Elektrik kacagi

redskull #995223 
Bahcede topragin uzerinde bulunan lambada elektrik kacagi var cizirdiyor ve duman cikiyor. Anahtari kapattim ama devam ediyor ne yapmak lazim?
(1) 

67.emmy

cy7 #995218 
nerden izliyeceksiniz? link lütfen.
(7) 

oyun karakteri oluşturma ve satma

hayat aklini konusacak bir filozof uret #995216 
işini yapmak isteyen birine tavsiyeleriniz neler olur?
(9) 

Aramızda 40 yaş üstünde olan var mı ?

cenkist #995210 
Aramızda 40 ı geçen var mı ?
(4) 

bu saatte kedi maması alınabilecek bir yer var mıdır?

ensar #995209 
soru bu.
(24) 

ayda kaç para kazanmak isterdiniz ?

cenkist #995208 
Mesela ayda su kadar kazansaydım.Daha fazla istemem dediğniz bi rakam var mı ?
(2) 

Sabah Uyandigimda Saclarim

the feel good #995205 
demet demet diklesmis oluyor. bi kismini islatarak duzeltsem de sabit bir kismini inatla indiremiyorum. saclarimi yikamam gerekiyor mecbur. ama her sabah bunu yapmak eziyet gibi. nasil bi care bulabilirim? bi dergiden bi alinti buldum. sacma gelse de paylasayim;

Saçlarınız kısa mı? Yattığınız yerde dönüp dururken saçlarınızın yumuşak kalması ve düz durması için saçınıza pamuklu bir bandana takın.

By Michiko Boorberg for Life & Beauty Weekly
(9) 

Sevişmek

fosforlu cevriye #995200 
Belki Gönül işi de olabilir çok emin Değilim ancak çok sormak istedim

Sevişirken hazdan mutluluktan aşktan ağlamak istemek diye bir şey var mı ? Bu Sürdürülebilir bir şey mi?
(28) 

çocuğa (3 yaş) şurup içiremiyoruz vol.2

kibritsuyu #995195 
evet ne yapıp ne ettiysek oğlan şurup içmediği için boğazındaki öksürük ve burun tıkanıklığı orta kulağa yürümüş ve orta kulak iltihabı oluşmuş (kbb doktoru dedi bunu). doktor antibiyotik şurup (augmentin 400) ve bir tane de üst solunum yolları enfeksiyonu için şurup (peditus) yazdı. ama ulan yine içiremiyoruz. burada daha önce sormuştum (git: 982313). söylenenlerin hepsini yaptım. içmezsen geçen geceki gibi kulağın ağrır şeklinde neden sonuç ilişkisine vurdum olmadı. oyunla (kim daha hızlı içecek oyunu), drama ile (boş ilaç kaşığı ve boş enjektörle bak böyle yapıcaz, sen bana içir, mmh nefis, ben de sana içiriyim nefis di mi mmh) içirmeye çalıştım, hatta enjektörü doldurdum verdim eline hadi sen bana içir diye, bastı ağzıma ben içtim şurubu, şimdi sıra bende, ben de sana içireyim dedim. yok arkadaş içmiyor. meyve suyuna kattım, çikolatalı süte kattım, aystii aystii diye kıvranırken en sevdiği hazır içecek olan ice tea'ye kattım, damağına kurban olduğumun vedat milor kılıklı gurmesi ilaç kattığım ice tea'den bir yudum alıp öğk dedi bıraktı. lan nasıl anladın eşşek sıpası. bir bardak ice tea'deki ilacı anlayan bebeye artık ekmeğe emdirip vermedim. anlamaması mümkün değil.

yolu yok içmiyor. hap desen hiç yutmaz, şurubu da içmeyecek belli. gidip doktora iğne mi yazdırayım ne yapayım yahu? orta kulak iltihabı ilerlemeden nasıl geçer ilaç içmezse?
(2) 

Şişli Bilezikçi Sokak nasıldır?

vital #995194 
Nişanlımla taşınma ihtimalimiz var bu sokağa. Ergenekon caddesine çok yakın tarafına değil diyebilirim bulduğumuz yer için. Daha açığı Bilezikçi Sokak'ın Şahin ve Seymen Sokak ile kesişimleri arasında diye hatırlıyorum.

Nasıldır derken, nezihliği yani sakin ve sessizliği bir kıstas bizim için. Nişanlım yeri geldiğinde gece rahatça eve gidebilir evden çıkabilir değil mi? Ben fena yerler değiller diye biliyorum ama "Aman abi diyen" de var. Süper oralar diyen de.

Teşekkürler.
(1) 

chrysamed g05 sikilan odada uyumak

stevie #995193 
Daha onceki duyuruda bahsetmistim. Evimin guve sorunu vardi. 28m2 odaya 5 sn denilen ilaci 40sn 15m2 odaya siktim. Kapiyi cami kapattim(saat 20:30)

Geldigimde (23:30) guveler de hayattaydi, sivrisineklerde, kara sineklerde, zaten bu sebeple bol sikmistim.


Simdi odayi 20 dk havalandirdim. Ama ben bu odada yatsam problem olur mu? yattim Hatta ama,


Not1: ilac kokusuz

Not2:Guveyi ilacin sisesiyle ezerek oldurdum.
(7) 

Mail de küfürlü konuştum. Başıma bişi gelir mi? UK

mhmtt #995188 
Adama direk küfretmedin ama onu gücendirecek bişey söyledim. Küfürlü bi şekilde. Dava falan açabilir mi? İngilteredeyiz bu arada ikimizde, ingilz kendisi.
Gönderdiğim gibi pişman oldum ama çok geç. Adam yazar bu arada, tanışmışlığım yok mail attım sadece yazdığı bişeyi beğenmedim için
(1) 

çin rakamlarıyla tarih

bastian #995187 
arkadaşlar 21/09/2015 tarihini çin rakamlarıyla nasıl yazarız acaba?
(3) 

500ml Boş Plastik Şişe Nereden Bulurum?

afush #995184 
Evet soru başlıkta.
Benim 100-200 adet boş 500ml su şişesi kalitesinde temiz şişeye ihtiyacım var.
Kim üretir bunu bilemedim, internetten bulamıyorum.
Var mıdır bildiğiniz sorabileceğim bir yer, bu tarz şeyleri tedarik edenleri bulabileceğim bir web sitesi vs?
Lokasyon İzmir olsa iyi olur ama olmasa da halledilir herhalde.
(5) 

değişik iş fikirleri

yorke #995183 
etrafımda duyuyorum bazen garip garip işlerden dünyanın parasını kazanan insanları, dehşete kapılıyorum. işsizliğin de verdiği etkiyle sanki beş çocuk babasıymışım gibi kendimi streslerden streslere soktuğum şu günlerde sizlerden isteğim öncelikle lütfen internete değişik iş fikirleri yazdığımda çıkacak olan tipik şeyler dışında etrafta duyduğunuz gördüğünüz cidden para kazandıran işler yazmanız.
(10) 

Video çekerken fon perdesinde gölge oluşuyor ne yapmalıyım?

straples #995182 
Soru başlıkta.
Fon perdem beyaz ne yapsam ki?
(3) 

Oyun ve ekran kartı sorusu

bigbadabum #995179 
Eycof oynamaya çalışıyorum ama oyun benim ekran kartını görmüyor, dolayısıyla kötü bi çözünürlükle açılıyor, bu şekilde oynamak istemiyorum. Oyun ekran kartını nasıl görür? Şu an en büyük derdim bu. Uyuyup uyandıktan sonra dertlerimle mutluluklarım yer değiştirecek.
(1) 

yugoslavya hakkında

tepedeki psychedelic adam #995175 
kitap ya da belgesel gibi önerebileceğiniz bişey var mı acaba?

1. dünya savaşından itibaren ya da en azından dağılma süreciyle ilgili olabilir.
(1) 

açık öğretim'e başvurma / mezuniyet

klassno #995173 
merhaba,

bu yıl mezun olacağım uzatmalı bir şekilde (işalla daha da uzatmadan). bu yıl bir açıköğretim'e yazılayım diyordum ama açıkçası oraya ayıracak param yok şu an için kayıt döneminde. ben bu sene sonunda mezun olduktan sonra açıköğretim'e sınavsız başvurabilir miyim acaba? 4 yıllık bölümler için soruyorum.
(1) 

Çok basit bir online doküman şeysi

arnatuile #995170 
Başlık saçma oldu biraz farkındayım. Derdimi anlatırsam anlarsınız eminim.

Şimdi mevzu şu. Liseden eski arkadaşlardan birisi WhatsApp grubu kurmuş. Ulaşabildiği herkesi eklemiş. Ulaşamadıklarını da ulaştığı kişiler ekliyor. Hergün birer ikişer. Ama her yeni gelene dert anlatmak zor tekrar tekrar.

Bir tane çok basit, kesinlikle üyelik gerektirmeyen 4-5 sütun açabileceğimiz online excell sayfası klsa. Linke tıklayan direk oraya ışınlanıp listeye kendi adını, şehrini, mesleğini, tel ve mailini yazsa. Ben buranın adresini url kısaltıp wbatsapp durumuna yazsam. Böylece liste hep güncel kalsa. En üstede basit bir talimat eklerim.

Var mı böyle bir site bildiğiniz?
(3) 

Hasta Martıya ne yapılır ?

cemlemikonusuyorsun #995163 
Sokakta martı bulduk ve veterinere götürdük. Ciğerleri çok iltihaplanmış. Antibiyotik, vitamin yaptı gönderdi. Evde hareketsiz duruyor. Yemek veriyoruz yemiyor. Hiç bi şey yapamıyoruz.

Daha önce yaşamış olan var mı?
(5) 

Arabayı Kaydırma

jeanjack #995160 
bugün bir viraja girdikten birkaç saniye sonra arabanın kontrolunu kaybettim arkası önü ayrı oynamaya başladı. yere kaygan bir şey mi dökülmüştü tam bilmiyorum ama olan oldu. arabanın kontrolünü zor sağladım tekrar allahtan bir yere çarpmadım. yolun kenarındaki yaya yoluna girdim. yani yol ile yaya kaldırımı arasındaki o yüksekliğe çarptım. baktım arabada herhangi bir hasar yok. teker çarpmış oraya. görünürden başka herhangi bir zarar olmuş olabilir mi?
(3) 

Gece yarısı yol çalışması ACİL

charlie runkle #995158 
Merhaba

Sultanahmette otellerin bulunduğu bölgenin göbeğinde evimin Dibinde dozerli hilti ile gecenin 23:30 unda yeri kaziyorlar, ev sallanıyor uyumak imkansız. Gidip konuştum laftan anlamıyorlar nereyi arayıp şikayet etsem sonuç alırım?
(2) 

film kesmece

expressive #995155 
www.youtube.com

bu filmin 05:20 ile 05:55 arası lazım kesilip burası olsa da olur. Oradaki müziği almak için. Nasıl yapabilirim deyiverin hele hiç anlamam.
(1) 

Çin'den gelen kargo?

Northern Mariner #995153 
Selamlar,

dx.com dan sipariş verdim, aynı siparişteki takipsiz kargom 1 Eylülde kargoya verildi ve 13 günde elime ulaştı, takip numaralı kargo Çin'de dolaşıp duruyor sanırım

Ne zaman gelir Türkiye'ye?

www.17track.net
(1) 

izmir otogardan Bergama'ya servisler kaça kadar?

greatviolinist #995152 
akşam saat kaça kadar servis bulabilirim?

teşekkür ederim
(2) 

otomobil tavsiyesi

MtKrt #995151 
otomobil konusunda bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var.durum şöyle:

haftanın en az 4 günü günde 18-20km kullanılacak.
yük taşıma için kullanılmayacak,üniye gidip gelmek için kullanılacak.
içinin biraz geniş olması önemli,1.80m boyunda birinin aracı kullanırken hem rahat hem de arka koltukta yer kalmalı.
bagaj hacmi fazla önemli değil benim için ama ailedekiler için biraz önemli gibi
bütçe 25bin tl

bu durumda hangi aracı tavsiye edersiniz?
(1) 

Bu fiyata sims 4?

damacana #995143 
plati'de şu şekilde 2-3 tane ilan var. 1 dolar altına içinde sims 4 olan origin hesabı satıyorlar. ulan nasılsa 1 dolar deyip aldım, verdiği e-posta ve şifreyi girdim hakikaten de sims 4 varmış şimdi iniyor. çok garip değil mi benim anlamadığım bi durum mu var acaba 1 doların altına sims 4 mü satılır yahu? bi yandan iniyor ama hala daha işkilleniyorum.

plati.ru
(4) 

Internet engelini aşma (Zannediyorum Proxy)

vincentvega #995141 
Çalıştığım ve aynı zamanda yaşadığım yerin interneti fazlaca kısıtlanmış vaziyette. Bu engeli aşmanın yolu var mıdır sayın duyurucular?

Ekran görüntüsü ekledim.

(dns,vpn, spotflux demeyin lütfen zira buranın googledan bi farkı olması gerekir:) )

iyi akşamlar
(6) 

ev satın alma sonrasında çıkan genel masraflar

candanag #995138 
diyelim kiradasınız, halihazırda var olan eşyalarınızı olabildiğince kullanacaksınız yeni satın aldığınız evde de, buna göre tam yerleşene kadar ayrıntılar hariç kabaca hangi masrafların öngörülmesi gerekir. Benim aklıma gelenler şu şekilde: Temizlik, nakliye, elektrik-su-internet gibi olayların alınması, halı-perde gibi yeni eve uygun malzemeler, doğalgaz-kombi-kalorifer-tesisat bakımları...
(2) 

Hollanda vizesi - Airbnb

benimneyimeksikki #995134 
Selam kasım ayındaki hollanda seyahatim için airbnb'den ev tuttum. Vize başvurusunda airbnb rezervasyonunu göstermek (otel yerine) sıkıntı yaratır mı? Deneyen var mı? Teşekkürler
(3) 

Yine ben, yine antrikot (pişirme)

mistreated #995131 
Selam. Et ve türevleri konusunda yine bir sorum var.

Elimde bir kişilik antrikot, tuz kekik karabiber kırmızı pul biber ve zeytinyağı var. Başka yağ yok. Teflon tava be ilkel ama iş gören elektrikli ızgara var. O havalı ve cool et tavalarından ne yaIk ki yok. Eldeki imkanlarla en lezzetli nasıl pişirebilirim? Merci
(6) 

Tuncay'larin neredeyse tümünün hafif kilolu olması

flo #995129 
Sizin de dikkatinizi çekti mi?
(1) 

yarın aöf büroları açık mı

signore #995128 
sb
(3) 

eurobasket ispanya neden protesto ediliyor?

lazpalle #995124 
Bu bu fransizlar neden durmadan ispanyollari protesto edip durdular?
Eski bir dava mi vardi aralarında?
(4) 

Formatta silinen dosyaları geri getirme

vincentvega #995123 
Sayın duyurucular formattan önce c ve d sürücülerim vardı. d'nin içinde 200 gb film arşivini format atarken c ve dyi birleştirerek sildim.

Geri döndürme şansım var mıdır? Varsa nasıldır acaba?

Bilale anlatır gibi anlatabilen birisi çıkarsa ne mutlu bana.

İyi akşamlar
(6) 

dünyanın sonu, virüs, zombi vs temalı dizi

KidLazer #995120 
selamlar

walking dead gibi bir dizi var mı bildiğiniz. virüs yayılsın kalanlar survivala bağlasın? last ship'in trailer'ını izledim o aradığım kasvetli hava yok gibi. hadi bakalım gecemi şenlendirin
(2) 

ülker finger bitter bulamıyorum hiçbir yerde...

sonhakan #995115 
Nerelerde satılıyor bu..
1 ...  ... • 5140    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık