(2) 

iphone 5s ekranında dokunmatik sorunu

nanesekeri #1283888 
telefonun ekranında, sağ tarafta yaklaşık bir ay önce dört tane ince çizgi belirdi. durumu fazla ciddiye almamıştım fakat şuan telefonun dokunmatiği ara ara kendi kendine uygulama açıp kapıyor, veya dokunmatik hiç algılamıyor. daha önce aynı durum başına gelmiş olan var mıdır? ekran değişimi sorunu çözer mi veya sorun çip ile mi ilgilidir bilemedim.
(3) 

Düğün salonu ile sözleşme nasıl yapılır

retiredcolonel #1283887 
Efenim şimdi düğün salonu dediğim aslında bir restoran
Küçük bir ilçede, daha önceki düğünlerde sözleşme soran eden olduğunu sanmıyorum.
Şimdi biz bu adamla 14 bin liraya anlaştık her şey dahil. Ben anlaştığımız tüm konuları madde madde yazıp imzalatmak istiyorum. Bir de düğünden önce tamamını istemis paranın ama ben güvenmediğim için vermek istemiyorum. Herif gündüz 2de kafası güzel viski içiyordu çünkü, ne sorsam hallederiz yaparız abi modundaydı. Sağlama almak için sözleşmeyi yaparken 5 verip, düğün gecesi kalan 9u vermeyi önereceğim. Doğru bir taktik olur mu bu? Sözleşmeyi nasıl yapmalıyım bir de, nelere dikkat etmeliyim sizce?
(10) 

Evin sandigin insanin otel çıkması ne demek bi ben mi anlamiyom

sonhakan #1283884 
Bicok yerde okudum
(3) 

Su font hangi font?

aychovsky #1283880 
Sunun hangi font oldugunu bulmam gerekiyor. Font bulma sitelerinden 4-5 tane denedim ama bulamadi. Bilen var mi?
(1) 

Söyle bir gif ariyorum biraz acil (gozum ustunde hareketi ile ilgili)

yuzır #1283877 
Merhabalar,

Söyle bir gif ariyorum, birisi gozum ustunde hareketi yapiyor, karsi taraftaki insan da, elini parmaklari birlesik sekilde, yuzunun ortasina burnunun ustune parmaklari havaya bakacak sekilde tutuyor. Boyle bir gif var ama bu ne diye anlatilir bilemedim. Benim gordugum bir filmden sahneydi, baska da varsa o da olur, umarim anlatabilmisimdir. Buldurabilir misiniz ya da bu hareketin bir ismi varsa soyleyebilir misiniz?

Tesekkurler iyi geceler
(4) 

Şu ilahiyi dinlerken ne hissediyorsunuz?

siyah giyen adam #1283876 
Ve sizce nasıl olmuş?
youtu.be

Benim nedense tüm yorgunluğumu alıyor bu. Ayrıca Orta asyayı, Göktürkler zamanını, yerli ve milli Tanrımızı özletiyor. Keşke Göktanrı bizi terk etmeseydi diye üzüyor insanı.
(4) 

Kapadokya Balon Manzarası

banane yaaaa #1283869 
Oleeey yarın kapadokyadayız. Peki sabah gün ağarırken balonlu manzarasını nerden izleyebiliriz.? En mükemmel balonlu foto çekmek için nereye gidelim ^_^
(3) 

GRE sınavı için kaynak ve tavsiye arıyorum

insaniz iste #1283867 
Merhabalar,

Ağustos sonrası GRE sınavına girmeyi planlıyorum.

Elinde online kaynak olan veya kitapçıdan alabileceğim kitap önerisi olan varsa ve benimle paylaşabilirse çok mutlu olurum.

Sınav zor diye anlatıldığı için endişeliyim, girenler varsa fikriniz nedir? Toefl sonucum 112/120, sizce toefl ile bir korelasyonu var mıdır GRE puanlarının? 3 ay çalışmak yeterli midir?

Teşekkürler şimdiden
(2) 

Bu balığın türü nedir?

thin capitalization #1283864 
Sb
(3) 

Shengen Hk.

thin capitalization #1283861 
Bulgaristan'dan Fransa'ya gidicem ve doğal olarak Bulgaristan'dan alınmış Shengen vizem var, Fransa'ya girişte bir sorun çıkartırlar mı? Gidiş yolu havayolu.
(2) 

İnternet belgeseli

sonuncu nokta #1283854 
bir belgesel vardı. internet ile ilgili ve 1 dakika filandı. 1995 yapımı olması lazım. belgeseli sunan kişi ise bir zamanlar çok güzel bir diksiyona ve hitabette sahip fakat daha sonra bir hastalık nedeni ile konuşamıyordu. bu belgesel bana acil lazım. Bu belgesele sözlükten ulaşmıştım fakat hangi başlık aklımda değil
(2) 

naziler tören kıyafetiyle mi savaşıyordu? capslı

caletti #1283853 
şuan tsk tören-eğitim kıyafeti farklı mesela. önceden böyle değil miydi hem tsk hem diğer ordular için?

adamın kafasında kompozit başlık var sadece geri kalan bildiğin tören kıyafeti. bu adam teğmen bu arada.

00:31 dediğim sahne. bu arada diziyi izlemenizi tavsiye ederim.

www.youtube.com
(10) 

Sizin gozunuzde "keko" nedir, kimdir?

stavro #1283850 
Sb
(2) 

" deveye binmek" zulmü

yuvarlanantencereninkapagi #1283849 
bugun yaşadığım şehirde bir iftar cadirina gittim. panayır gibi bir şey kurmuşlar. bir köşede onca insanın arasında o karmaşada iki deve bir tay bir at vardi. insanlar para verip biniyorlar. ve onları işleten ( ? ) bir grup gerizekalı.

o kadar zavallilardi ki. hayvanlar tabi ki bağlıydi. ağızları bağlıydı. develerin boynunda derisi yüzümüs kısımlar vardı iplerden dolayi. ustlerinde ip süs tüy ıvır zıvır bir şeyler vardı. aşırı mutsuz görünüyorlardı. ve tuhaf olan herkes icin aşırı olağandı bu. bunun bir zulüm olduğu kimsenin aklının ucundan bile geçmiyor gibiydi. bunlari gectim. anlamadığım bu yasal olarak apaçık suç değil mi, nasıl böyle aleni yapıyorlar? orda belediye başkanı vardı, polis, zabıta?


daha fazla görmeye dayanamadim, gerçekten içler acısıydı. eminim türkiye' nin dünyanın birçok yerinde bunlar ve daha fazlası yapılıyordur, yapılmaya devam edilecek. ama ise yaramasa da geçici bir çözüm olsa da, her şey ayni çirkinliği ile devam edecekse de bunun için bir şey yapmak istiyorum.

napilabilir, nasıl hareket edilir, nereye şikayet edilir?
(1) 

paket tur iki kişilk odada kişi başı fiyat?

günaha davet #1283848 
arkadaşımızla katılmak istesek aynı tura, her şehirde aynı odada kalmamızın garantisi var mı?
(8) 

Ingiltere'nin pahaliligi hangi Avrupa ulkesi civarlarinda?

stavro #1283846 
Gunluk yeme icme toplu tasima gibi masraflar endeksinden. Hangi Avrupa ulkesi ile hemen hemen kafa kafaya diyebiliriz? Sehirden sehire cok farkeder diyorsaniz London baz alabiliriz.
(2) 

Macbook Pro- 7. Nesil İşlemci??

hana bi #1283845 
Merhaba,

Linkteki özelliklerdeki Macbook Pro için halen 7. nesil işlemci görülüyor; 8. nesiller farklı markalarda Türkiye'de dolaşırken biraz şaşırtıcı bir durum değil mi sizce, özellikle bu modelin Fiyat/Performans oranı düşünülünce?

8. Nesil ile ne zaman güncellenir tahminen, bilgisi olan var mı?

www.apple.com

Çok teşekkürler..
(2) 

Neon Yazı Kiti

duseyazar #1283844 
Selamlar ahali,

Linkteki ürünü almak istiyorum ama, kargosu daha kısa sürecek bir alternatif bilen var mıdır?

www.amazon.com
(3) 

-avrupa yakası- iphone ekranını kırdım, nerede yaptırabilirim?

Deathrow #1283841 
daha önce de kırdığımdan çakmasını yaptıracağım, nerede bu telefoncular? ucuz yollu olmalı. 150 tlye yaptırmıştım iki sene önce.
(4) 

Plakadan İsim bulmak.

flo #1283838 
İmkansız mı?
(4) 

macbook pro için bu fiyat nasıl?

günaha davet #1283837 
(9) 

Aile arabası..

devorgilla the gunslinger #1283833 
Selam, başlıktaki gibi, "aile arabası" dediğimiz vakit ne geliyor aklımıza? 70 bin liraya kadar otomatik vites, olabilirse dizel, 3 kişilik bir aile için hangi marka ve model uygundur? Bagaj hacmi önemli elbette.

Teşekkür ederim.
(1) 

facebook hikaye sorusu

diffarentiationation #1283832 
hikaye sahibi kimim hikayeye baktığını görebiliyor mu? görünmemek mümkün mü whatsapp'taki gibi?
(3) 

Schengen vs Sakal

exitus #1283831 
Merhaba arkadaşlar soru basit belki milyonlarca kere de sorulmuştur bilmiyorum. Haziran ayında Hollanda, Belçika, Fransa ve İspanya'ya turistik bir seyahatim olacak. Vizeyi sinek kaydı iken almıştım. Şimdi ise az biraz 1 aylık sakal var yüzümde. Ülkelere girişlerde sorun yaşar mıyım?
(5) 

ingiltere ve basketbol

harvey #1283828 
İnternette biraz bakındım fakat net bir cevap göremedim. Avrupa'daki büyük ülkeler hem futbolda hem de basketbolda varken İngiltere neden basketbolda yok? Daha popüler ve eski başka sporları olduğu için mi?
(1) 

Galatasaray marşının bestecisi kim?

gezegen olan pluton #1283822 
Şu versiyonunun:

www.youtube.com
(1) 

devlette saglık hizmetinden faydalanma

art vandaley #1283821 
gss prim borcu sifir gorunuyor ama e devletten saglik hizmeti mustehaklik sorgulamada gectigimiz yil icinde 30 gun gss primi olmadigi icin provizyon alinamamaktadir diyor.

simdi semt poliklinigine gidip temel kan ve idrar testlerini yaptirmak bize kaca patlar?

yakin zamanda tecrube eden oldu mu? hemogram, karaciger, bobrek ve tiroid onceligimiz
(1) 

Spotify indirilen şarkılar v2

condom kurşunu #1283820 
dün akşam indirdim kitaplığımfaki şarkıları. Sonra dinledim de çevrımdısı olarak. Sonrabugun cevrımdısı dinlerken birkaç şarkıdan sonra dinleyemedim cemrımıcı ol demeye başladı. Niye böyle oluyo
(3) 

Android | İngilizce - Almanca sözlük uygulaması

himmet dayi #1283819 
Arkadaşlar bana İngilizce - Almanca sözlük önerisi yapabilir misiniz?

Android telefona yüklenecek.
(2) 

seiko solar mı kinetic mi?

binder dandet #1283818 
bilgi vermiyorum, sadece bilenler cevaplasın diye :)

kinetic mi solar mı tercih edersiniz? why? discuss.
(9) 

Önümüzdeki seçimler ve mevcut durum hk.

AlsterWasser #1283815 
Merhaba,

Çevremde ve ailemde mevcut hükümeti destekleyen vatandaşlar bulunmamakta. Son zamanlarda gözlemlediğim bir şey var ki, hali hazırda muhalefet grubuna dahil edebileceğim kesimde ise (tek tek parti/görüş ayrımı yapmadan genelleştiriyorum) önümüzdeki seçimler ve sonrası adına optimist bir tutum yaygın. En azından benim kendi gözlemim bu yönde, yanılıyor olabilirim de. Son zamanlardaki hükümet ve muhalefetin siyasi hamlelerinine bakınca, makro ekonomik projeksiyonları da falan katınca bunu anlamlandırabiliyorum. Lakin tabii ki aksi söylenebilir.

Böyle bir ortamda genel olarak Türkiye siyaseti ve önümüzdeki seçimler üzerine fikir/bilgi alışverişi yaptıkça kendimizi sanırım iyice bir çeşit echo chamber'a soktuğumuzu düşünmeye başladım. En azından kişisel olarak, gerek medya ve internet tüketim alışkanlıklarım gerek ise çevrede böyle bir aynı görüş fikir içine girdikçe seçimler hakkında sübjektif tahminlerim yanlı olmaya mahkum oluyor haliyle.

Merak ettiğim konu ise bu optimist dalga (muhalefet perspektifinden) gerçekten hali hazırda yaratılan echo chamberın bir yansıması mıdır yoksa gerçekten daha geniş bir tabana yayılan bir durum mudur?

Soruyu buraya sorma amacım ise karşıt görüşteki insanlarla daha fazla fikir alışverişinde bulunma şansını yakalamış insanların yahut yukardaki çıkarımıma katılmayan insanların fikirlerini duymak ve kendi adıma durumu biraz daha gerçekçi bir zemine oturtmaya çalışmak.
(7) 

Dizi batagi/faydalari

füt #1283812 
Cok dizi izlemiyorum ama dizi izlemeyi cok seviyorum. Biraksalar gunde 38 saat izlerim. Dizi izlemenin faydalarini gordunuz mu?

Dizi izlemekle ilgili neler dusunuyorsunuz
(2) 

nöromüsküler diş hekimi

Stoneface #1283807 
türkiye'de bu konuda uzmanlaşmış biri var mı acaba? yurtdışında bulabiliyorsunuz ancak türkiye'de var mı emin değilim.
(5) 

Telefon numarasının kime ait olduğunu öğrenme

aliza #1283805 
Bir telefon numarası beni rahatsız ediyor. Kim olduğu hakkında tahminim var tabii ki ama o kişiyi suçlamadan önce emin olmak istiyorum.

Mesaj atıp öğrenmeyi denedim. Rehbere kayıtlı değil diyor. Gerçekten bıktım usandım. Emin olmadan tahmin ettiğim kişiye de bir şey diyemiyorum. Başka biriyse, yok yere bunu da üzerime sıçratmış olucam çünkü. İşin yoksa onla da uğraş.
Nasıl öğrenebilirim ben bunun kime ait olduğunu ya?

Teşekkürler.
(6) 

deterjan paketinden çıkan ölçek

tabudeviren #1283801 
eskiden deterjan paketinden ölçek çıkardı. uzun zamandir böyle bir ölçeğe denk gelmedim. belki de tercihlerimle alakalidir.

size denk geldi mi yakınlarda?
(8) 

türk telekom dan superonline geçiş yanlış mı?

antik depresan #1283797 
bunu yaptım ttnet in beni uzunca süre mağdur etmesi sebepli lakin evimde fiber yok adsl üzerinden internetim var her iki sağlayıcı için geçerli.

böyle garip bi hüzün var içimde. yanlış mı yaptım acaba?

sizce yanlış mı?
(2) 

bu fırın alınır mı ?

charlotte blanc #1283794 
fiyat performans açısından ne düşünüyorsunuz ?

www.akakce.com

bir de 2 yıl önceki fiyatı 500 idi, 3 ay önceki fiyatı 600. internette 558 liraya buldum.

kur farkından etkilenmiyor mu arçelik ? ilginç geldi sorayım deidm.
(1) 

kemerburgaz doğa kolejine nasıl giderim?

tchuck #1283793 
mecidiyeköy civarlarından nasıl ulaşabilirim? yarın 11.40'ta ehliyet sınavım var da.
(1) 

kuzenim kano alacak, sürereken nasıl kıyafet giyelim?

hasmetizm 2046 #1283788 
www.decathlon.com.tr

yuvarlak sapka, uzun kollu üst, alta ne giysek? ayakkabı kullansak mı deniz için olanlardan. çok mu yanarız krem sürmeye rağmen. bu pazar çıkıyoruz delikli koy çevresinde kıyıdan dolaşacağız. kürekleri iple kanoya bağlayacagız. su yiyecek falan alırız yanımıza çanta içine. başka ipucu olan varsa alabiliriz.
(3) 

İstanbul'da staj için kalacak yer

mr gentleman #1283786 
arkadaşlar merhabalar yazın reklam stajı için belirli bir süre istanbul'da kalmam gerekecek ancak kalacak yer bulmakta zorlanıyorum. daha önce bir ay kadar bir uygulama otelinde kalmıştım ancak olukça pahalıya gelmişti. konukevleri ve erkek yurtlarının bir kısmını aradım ancak telefonları açılmıyor ne yazık ki. bu konuyla ilgili tavsiye verebilecek var mı acaba.
(4) 

Laptop Önerin A Dostlar

titiraprap #1283782 
evde şöyle sosyal medya kullanmalık, dizi izlemelik bir bilgisayar istiyorum.
ssd'si olsa iyi olur sani.
(5) 

Sacma Sapan Bir Kaşintim Var.

brkylmz #1283779 
2 gundur var bu durum. Vucudumda gozle gorulur bi kizariklik vs yok.

Noktasal olarak kasiniyorum ama surekli. Misal bi an omzumun arkasi kasiniyor (anlik boyle), 20 sn sonra dizimin ustu, aradan 30 sn geciyor sirtim, ayagim vs. vs.

Genel bi kasinti degil. Sanki 1 milimetre boyunda bi sinek surekli bi yerlerime konup orayi kasindirip baska yere geciyor.

Is geregi santiyedeyim 2 haftadir.
(2) 

elektrikli fırın

charlotte blanc #1283771 
merhaba duyurucular

bizim eve bir elektrikli fırın lazım, haziran ayında internet sitelerindeki kurlar yenilenmeden alayım istiyorum. ancak hangisi güzeldir, dayanıklıdır, iyi gider onu bilmediğim için buraya sorayım dedim.

bizimkiler luxell mini fırın kullanıyordu epey uzun süre de gitti. onun aynı modelini aldık iki kez biri koçtaş diğeri bim ikisinde de aynı model olmasına rağmen doğru düzgün çalışmadı.

internetten alacağız bu sefer. siz hangi model ve marka öneririsiniz ?
(3) 

parfüm fiyatları karşılaştırması

tanrinin kudret eli #1283769 
merhaba duyuru ahalisi,

kısa bir süre içinde türkiye'ye dönüyorum. arkadaşıma parfüm hediye edeceğim, bu yüzden uçacağım havalimanındaki fiyatlara baktım. 100 ml'si 72 pound. merakten aynı ürünün türkiye'deki online alışveriş sitelerindeki fiyatına bakayım dedim. ve beynimden vurulmuşa döndüm. 270 lira kargo dahil gönderen siteler var.

bu fiyat farkının mantıklı izahı var mı ? firmalar nasıl duty free'den çok çok daha ucuza bu parfümleri satabiliyorlar ? bu parfümler orjinal midir ?
(2) 

48T Taksim-Hamidiye Mahallesi

6 yasimdan beri metal dinliyorum #1283768 
Cumartesi günü, 12.30’da binsek kaç dk’da son durakta oluruz?

Trafik olur mu o yönde acaba?
(1) 

Kadıköy'de hakiki, sağlıklı yoğurt nerede bulunur?

gadlemler #1283767 
Sabah gözlerimi açtığım gibi canım istedi :)
Şöyle, hakiki, sütü vs. sağlıklı organik nerede bulabilirim.
Öyle organik adı altında beni keklemeyecek ve temizliğinden eminim olduğum bir yer?
(15) 

Mallığın bu kadarı

curukturpkokusu #1283763 
Az önce bir duyuru gördüm, birkaç ay önce açtığım duyuruyla aynı durumda olan biri yazmış. Yardımcı olmak istedim, zor bir durumdu çünkü. Hemen cevaplamaya başladım uzun uzun. Sonra bir baktım ki, kendi duyuruma cevap yazıyomuşum :))) şu an çatlarcasına gülüyorum be duyuru :) hemen sildim ama görmediniz di mi? Yoksa rezil olurum :)))
(4) 

Baskasi adina nüfus kayit ornegi alabilir miyim?

orixim #1283761 
Merhaba bir arkadasim icin acil lazim( İngilizce olmasi gerekiyormus ) . Tc numarasiyla alabilir miyim ?
(3) 

kiralık aparttan çıkarken su-elektrik-doğal gaz faturaları nasıl oluyor

halanne #1283759 
faturaların gelmesine daha 15-20 gün var. nasıl olacak?
(3) 

ters yön klibinin youtubeden kaldırılması hakkında neler düşünüyorsunuz?

francescodellamorte #1283757 
contra (çağdaş terzi) nın ters yön klibinin youtubeden kaldırılması hakkında neler düşünüyorsunuz?

Contra - Ters Yön Neden Kaldırıldı?
www.youtube.com

Norm Ender'den Aynur Aydın'a kapak gibi cevap!
www.youtube.com

Contra-Ters Yön Neden Kaldırıldı Detaylı Anlatım
www.youtube.com

Contra - Aynur Aydın Tarafları?
www.youtube.com

Aynur Aydın'a Norm Ender'den Cevap (Ters Yön Telif Meselesi)
www.youtube.com
1 ...  ... • 3081    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık