(1) 

beyaz ekmek yerine tam buğday unlu ekmek yemek

biravekahve #1323084 
Kilo sorunum yok. Beyaz ekmeğin çabuk acıktırması hariç, ne gibi bir faydası olur tam buğday unlu ekmek yemenin ?
(6) 

Ayakkabı numarası küçültmece

six packsiz #1323082 
Çok sevdigim bir model normalde 42 numara giyiyorum ancak aradım taradım bu ayakkabının bu numarası hiçbir yerde yok. 42.5 numarasına denk geldim sipariş verdim bugün geldi. Ayakkabı malum yarım numara büyük. İade etmek istemiyorum. Sizce numarasını nasıl küçültürüm? Bana göre biraz pahalı, zarar görmeden yapabilirsem sevinirim açıkçası.
(2) 

Ders çalışma konusu

jetfadılınannesi #1323080 
Üniversite sınavına yeniden hazırlanayım diyorum ama biraz geç kaldım sanırım motivasyonum biraz düşük. Derslerde ve motivasyonda yardımcı olabilecek birisi varsa lütfen yeşillendirsin.Özellikle matematik. Karşılığında ev keki poğaça börek arkadaşlık falan.Param yok çünkü.

Lokasyon: Ankara
(8) 

istanbul kiralık ev fiyatları

lost aci soyler #1323078 
selamlar
mart ayı civarı bu günkünden daha mı fazla olur kiralar sizce, yoksa düşüşe mi geçer? seçim öncesi falan filan?
(4) 

Yeşil çay demlemek istiyorum

farabi #1323076 
Hangi markayı nerden temin edeyim? Teşekkürler.
(4) 

smart iptv kanal listesi indirme

telli kursun yarasi #1323075 
merhaba arkadaslar,

benim konuyla ilgili bilgim ziyadesiyle az oldugundan, bastan birtakim yanlislarimi düzeltmeniz gerekebilir:
televizyonumda smart iptv app'i yüklü, aktivasyonunu da yaptim. (5,49 Euro olan).

simdi izleyebilecek kanallari yüklemem gerektigini zannediyorum, yalniz bu kanallar nerede bulunur, nasil yapilir, nasil yüklenir hicbir fikrim yok.
tek bildigim m3u dosyasi olmaliymis sanirim.

spor, film, belgesel, avrupa kanallari - gibi seylerin hepsini indirmek isteyen biri icin link vs. tavsiyeniz var mi?

bilmedigim/unuttugum bir sey var mi?

cok tesekkür ederim. iyi aksamlar.
(1) 

note 3 kamerasının iyisi

neynep #1323073 
merhaba zamanın iyisinin değerini bilenler,
samsung not3 kullanan ve dahili gelen kamera programından daha güzel sonuçlar veren bi uygulama bulan var mıdır acaba? her şeyini seviyorum, kamera programı çok gıcık. ve her kamera programı da not3 için iyi değil.

telefon denkliğinde olan kardeşlere selam ederim
(1) 

Rough Guides Satan Yer (İstanbul)

bi mekan #1323072 
Merhaba,

Rough Guides'ın kitaplarını bulabileceğim bir yer var mı İstanbul'da? Homer, Remzi (Suadiye) ve Pandora daha çok Lonely Planet satıyor. Rough Guides'ın spesifik olarak Mayıs 2018'de çıkan Yunanistan kitabını arıyorum.

Teşekkürler.
(2) 

Kedim için acil fikir verebilecek veteriner hekimi

a gun and a pack of sandwiches and nothing #1323071 
Merhaba duyuru ahalisi,
Evde 2 dişi 1 erkek 3 yetişkin kedimiz var. Maddi olarak bayağı zor durumdayız erkek kediyi geçen hafta kısırlaştırabildik, o da zar zor imkanlarla. Şimdi de dişi kedimizin 2 gündür memeleri şişti taş gibi oldu. Biraz bekleyelim hamile herhalde doğuracak bu dedik. Whatsapp tan bir veteriner tanıdığa da sorduk, büyük ihtimal hamile dedi. Ama memelerinin kaskatı sert ve şişmiş olmasından dolayı çok huzursuzum.

Acil bir durum varsa her türlü tedavisini karşılayacak bir yol tabi buluruz fakat acil olana kadar veterinere götüremem 1 ay cebimde 5 tl ile gezdim şuanda da 20 tl ile geziyorum ayın 15ine kadar ahdjgl ne alıyorsak karttan. Geçici bir maddi sıkıntıdan yaşıyoruz o yüzden bakamayacaksanız evde 3 kedinin işi ne falan diye soran olmasın lütfen.

Napmamız lazım bu hayvanı şimdi muayeneye mi götüreyim? Sabah iş yerine yakın belediyenin kliniği varmış sanırım, şehirde de yeniyim bilmiyordum nerde ney var. Sabah işe giderken onu da mı yanımda götüreyim diyecem 1 aktarma yapıyorum hayvan bu sefer sadece hamileyse sıkıntısı yoksa yolda doğurmasın diye tırsıyorum da. Daha önceden de doğum yaptı çünkü ve korkak bi kedi asla olmamasına rağmen dışardaki davul zurna seslerinden korkup doğurmaya başlamıştı. Taksiye vercek param da takdir edersiniz ki yok.

Dediğim gibi detaylı yardımcı olabilecek veteriner hekimi varsa ve durum acil, şimdi götürün derse borç harç götüreceğim hemen kediyi.
(1) 

interrail sorusu

douglas #1323070 
20 gün gün vaktim 10 gün flexim var
aralık
10 11 prag
12 13 14 berlin
15 16 17 amsterdam
18 19 madrid
20 21 roma
22 milan
ocak 6 varşova (zorunlu)

diye düşündüm. 26 sında italyada bir kampta olmam gerekiyor torino pralide

haliyle 3 gün 3 tren hakkım fazladan kalmış oluyor. yolda karşılabileceğim sürprizlere göre böyle bir boşluk bırakmak mantıklı geliyor. yapmış arkadaşlar ne düşünüyor?
(1) 

Airbnb ve Vize Hk

al sana nick it #1323069 
Yılların okuyucusu olarak ilk sorumu klasik bir mevzuudan yönelteyim madem.

Mart ayında Roma’ya gidiyorum. Almanya’dan vizem var dolayısıyla İtalya’dan ayrıca almayacağım. Şimdi ülkeye girişte memur kalacağın yer neresi derse Airbnb’den ayarladığım yeri mi belirteyim yoksa yalandan bi booking rezervasyonu yapayım mı? Airbnb sorun edilir mi acaba?
(4) 

2015 Macbook Air

JusticeBooster #1323063 
2015 model bir Macbook Air alma ihtimalim var. Web'de gezinme, akademik işler (word, pdf) ve müzik edit programları dışında aleti kullanmayacağım. Sizce 2015 model bir macbook air benim için yeterli olur mu? Yoksa biraz daha para biriktirip 2018 modelini mi alayım?
(4) 

tablo önerilerinizi alırım

bir ileti paylastim #1323062 
180-200 cm uzun kenarı olacak şekilde kanvas baskı tablo yaptıracağım.

mümkün olduğunca renkli, soyut da olabilir, tablo önerilerinizi alabilirim.

beğendiğiniz bir ressamın eseri de olabilir.

yeter ki yüksek çözünürlük bulabileyim.

teşekkür.
(6) 

Duvar icin Proje Takvimi

hana bi #1323054 
2019 icin detayli bir duvar takvimi ariyorum: Aradigim sey aslinda tek bakista tum ay ve gunleri gosteren sade bir proje takvimi; ancak Turkiye'de henuz icat olmamis gibi :) Amacim ay bazinda to-do'lari tek bakista gormek. Hic alengirli, suslu olmasina gerek yok.

Onerebileceginiz yer var midir?

Tesekkurler
(1) 

Fenerbahçe faruk ılgaz tesislerine yakın ispark

the real brad pitt #1323053 
Var mu bildiğiniz. Tesisin dışında ama çok da uzak olmayan bir yerde. Tarif edebilir misiniz. Konum olarak kaydedeyim.
(4) 

Gelir belgesi olmayana kredi

ırene adler #1323049 
www.misyonkredi.com


>>Yukarda linkini attığım sitede bankalardan kredi kullanımına yardımcı olunur diyor.Gelir belgesi olmadan bile kredi cikarttiriyorlarmis. Yüzde 15 alıyorlar onaylanirsa.Güvenilir mı ki bu olay?Ne kaybederim başvurarak?
(2) 

Akademik (psikoloji) kitapların pdf halini inderecek site

ozgurlukarayan #1323047 
Merhaba, psikoloji ile ilgili akademik kitapları bulabileceğim e-book siteleri bilen var mı?
(4) 

matematik trigonometri gibi

goddar #1323045 
ilk işaretli yerden ikinci işaretli yere kadar adım adım nasıl geldik?

teşekkürler.
(1) 

Adobe Premier videoyu hatalı oynatma sorunu

hepas #1323043 
Merhabalar,

Premier Pro'da karşılaştığım bir sorun var: Videoları programa atıyorum fakat videolar düzgün oynamıyor. 15. sndeyken 3. sndeki görüntüleri gösteriyor ya da boomerang gibi takılıp aynı görüntüleri oynatıyor ve bu esnada ses arkada sorunsuz olarak devam ediyor. Acaba önizlemede mi sorun var diye render aldım, renderda da aynı sorun devam ediyor.

Videolar iphone 8plus ile 4k 60 fps olarak çekildi. Ama daha önce defalarca aynı ayarlarda çekilen videolar ile çalıştım böyle bir sorun olmamıştı.

Sorunu nasıl giderebilirim?
(3) 

bu hdd 2.5 inç mi?

legalize marijuana #1323042 
hdd kutusu alacağım da o yüzden soruyorum.. asus laptoptan çıkardım.

bir de şu iyidir sanıyorum:

urun.n11.com
(7) 

sevdiğiniz yabancı türküler

tabudeviren #1323041 
şuraya ermenice türküyü bırakıyor, devamı sizden diyor ve bekliyorum:

www.youtube.com

yunan, rus, arap, fransız vs. hepsi olur.
(1) 

ege üniversitesi yüksek lisans yabancı dil muafiyet sınavı?

ykyt #1323040 
başvurusu nereden nasıl yapılıyor bilen var mı?

akademik takvimde şu şekilde yazıyor tarihini:
11 Ocak 2019 Cuma Yeterlilik Sınavı Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı
Saat 17.30
(13) 

Hangi bot

sys coyg #1323039 
Sizce hangisi?

1-ty.gl

2-ty.gl

3-ty.gl
(6) 

Eskiden iş yerlerinde neden birden fazla POS cihazı vardı?

Bu ne ya? #1323037 
Eski tip POS cihazları sadece kendi banka ya da kredi kartlarını okuduğu için mi öyleydi? Mesela esnaf Axess kredi kartını başka bir POS'tan, Worldcard'ı başka bir POS'tan okuturdu. Bütün bunların sebebi neydi?
(3) 

İnsanlara elektrik enerjisi satmak mümkün mü?

solo #1323031 
Sevgili Lidyalılar,

Bilindiği gibi güneş ya da rüzgar enerjisi ile elektrik üretip bunu devlete satabiliyorsunuz, benim merak ettiğim doğrudan devlete değil de evlere kurulacak sistemle doğrudan son kullanıcıya elektrik satmak mümkün mü? Yani tam olarak demek istediğim şey şu siz bir mahallede ahmet abisiniz sizin devletten aldığınız elektrik kesilip tamamen kendi kurduğunuz enerji üretim sisteminden elektrik kullanması ve bunu faturalandırmaya izin var mı?
(1) 

Uludağ'da aradığım oteller telefonları açmıyorlar

archery #1323030 
Sezon ne zaman açılacak? Ya da nasıl ulaşayım başka, mail atsam dönerler mi?
(2) 

spotify listeleri

füt #1323028 
spotify'da dışarıya kapalı olarak tuttuğum listelerimi belirli 1 kişiye açmak istediğimde bunu yapabilir miyiö?
(5) 

Vücut Geliştirme Beslenme Programı

adilyashar #1323025 
Kahvaltı:
-Biraz zeytinyağı eklenmiş 5 yumurta (sarısıyla beraber)
- 2 dilim tam buğday ekmeği
-10 tane siyah zeytin

Öğle Yemeği:
- Çorba
- Güne göre et tavuk ya da bakliyat( kuru fasulye, nohut)
- Pirinç veya Bulgur pilavı ( Spora gitmeyeceğim günler yemiyorum)
- 5-6 kaşık yoğurt ya da ayran

Ara Öğün:
- 1 Light Ton balığı
- 1 adet meyve(genelde elma)
- 80-100 gr. karışık kuruyemiş ( badem, fındık, ceviz, fıstık )
- Spora gideceksem İçim'in fit sütünün içine kreatin ekleyip içiyorum.

Akşam:
-Et ya da tavuk
-100 gr. yulaf ezmesi, 100 gr. lor peyniri, 1 muz ve 2 bardak sütü blenderda mix edip içiyorum. ( Spora gitmediğim günler bunu atlayabiliyorum.)
- 1 ölçek protein tozu


Tahminime göre bu makrolar yeterli gibi geliyor; haftada 3 gün full-body çalışıyorum; compound hareketleri ağırlıklı olarak çalışıyorum ve yüksek ağırlıklar giriyorum. Sizin ekleyeceğiniz veya çıkarmamı istediğiniz şeyler ya da tavsiyeniz var mıdır?
(2) 

kadıköy postane

neynep #1323023 
merhabalar, kadıköy rıhtım'daki ptt'den kargo gönderimi kaça kadar çalışıyor? internette ( google'da) 18:30 denmiş ama inanamadım. 17 sonrası kargo gönderen oldu mu mesela ?
(2) 

yunanca meşhur bir şarkı

tabudeviren #1323018 
vocaroo.com

ne şarkıcısını hatırlayabildim, ne şarkıyı..
kimdi, neydi bu yav?
-----
edit: bulunmuştur. Kati Garbi - Esena Mono.
teşekkürler profit.
(4) 

Kameralı Robot Oyuncak

Mehmet Ersoz #1323016 
Merhaba

ipad üzerinden kullanılabilen ve üzerinde kamerasi olup video çekilebilen ev için bir robot oyuncak tavsiyeniz olur mu? Bizim ufak yiğene doğum günü hediyesi olarak almak istiyorum.

Teşekkürler
(15) 

vietnam, tek, kadın gidilir mi

mobydick #1323012 
soru başlıkta

gidesim var gibi ama etraftan pek de oo git git gibi olumlu dönüşler gelmedi.
(1) 

İdeasoft aylık ödeme alıyor mu?

tchuck #1323011 
selam arkadaşlar. ideasoft sitesinde yzılımın yıllık bedelleri yazıyor.

bu yazılım lisans bedeli dışında aylık bir ödeme alıyor mu?
(3) 

fransa ve brezilya formaları nerden alınır?

burty #1323009 
iki arkadaşımın bu ay doğum günü olacak. birkaç arkadaş birleşip alalım diyoruz ama internetten hangi sitelerden sipariş verebiliriz? kullandığınız tecrübe ettiğiniz bir site var mı?
(16) 

şu mantık sorusunu çözebilir misiniz?

Bruce #1323007 
Eda , Ece ve Naz aynı apartmanda oturmaktadır. Naz yeni tanıştığı Eda ve Ece'yi evine davet eder. Eda ve Ece daveti kabul edip daire numarasını sorar. Naz:
"Kapı numaram şu 10 sayıdan biri ; 43, 45, 36, 39, 23, 24, 26, 14, 15, 10. Birinize sadece ilk rakamı , diğerinize de sadece ikinci rakamı söyleyeceğim"
Eda'nın kulağına kapı numarasının ilk rakamını, Ece'nin kulağına kapı numarasının ikinci rakamını söyledikten sonra Eda ile Ece arasında şu konuşma geçer ;
Eda: Naz'ın kapı numarasını bilmiyorum , Ece'de bilmiyor.
Ece: Haklısın bilmiyordum, ama artık biliyorum.
Eda: Artık bende biliyorum.

Buna göre Naz'ın kapı numarası kaçtır?

ben bir yol çizdim ama emin değilim. benim asıl merak ettiğim birbirlerinin bilmediklerini öğrendiklerinde hangi daire olduğuna nasıl karar verdiler? eda ece'nin neyi bilmediğini nereden bildi de onun bilmemesi onun bilmesine sebep oldu?(hönk?!)

benim bir cevabım var ama cevaplar geldikten sonra yazacağım.
(2) 

CV maillerim engelleniyor mu?

msb #1323006 
CV gönderirken mail'in içeriğine portfolyo web adresimi de ekliyorum.

Bu link ekleme durumu mail'in karşı sunucu tarafından engellenmesine yol açabilir mi?

Özetle mail içeriğine bağlantı adresi eklemek sakıncalı mı?
(4) 

Bu logo hangi markaya ait ?

doguscay #1323004 
İnternetten 2. El satın almak istediğim bir erkek evrak çantası üzerinde bu logo var, ancak satıcı da markayı tam olarak bilmiyor. Aranızdan bilen çıkar mı acaba ?

i.hizliresim.com

eksiup.com
(7) 

Koç Ailesine Dair...

levent bilgen #1323003 
Gazeteleri tararken Hürriyet'ten Vahap Munyar'ın Vehbi Koç ile ilgili köşe yazısına denk geldim.

www.hurriyet.com.tr

Haberdeki resim düşündürdü bir an. Sadece Semahat Arsel değil,Ömer Koç ve onun şahsında tüm Koç ailesi kendini batılı değerlerle tanımlayan bir hayat tarzına ve siyasi görüşlere sahipken, dekorasyon tercihlerinde sıklıkla Arapça ve Osmanlıca motiflere başvuruyorlar.

Bu aristokrat, şehirli kültürün getirdiği bir şey mi? Ki aile eski İstanbul'u yaşamamış, kökleri Ankara'ya dayanan bir aile. Değilse konumları gereği sergilemeleri gereken duruşun gerektirdiği bir çeşit "balance" ayarı mı?

www.youtube.com
(3) 

granül kahve içenler

diffarentiationation #1323001 
nasıl içiyorsunuz? süt, beyazlatıcı, kahve miktarlarını yazar mısınız? farklı hale getirmek için bir çabanız var mı?
(1) 

dişçiler bi bakabilir mi ? (diş köprüsünün çıkması)

kuul #1323000 
Saygıdeğer hazirun,

yaklaşık 10 yıl önce takılan 4'lü diş köprüm dün itibariyle elimde kaldı. tekrar takılıyordur takılmasına da köprüyü elime alıp direk gitsem o an halledebiliyorlar mı yoksa eski yabışkanı temizle, dişlerde kalan kısmı temizle vs derken iş uzuyor mu ? ona göre izin-randevu şeysini ayarlamam lazım.

durduk yere iş çıktı yav :/
(4) 

Oda Icin Isitici (15-20 m2)

brkylmz #1322999 
Hep ufo kullanilmis ama arastirdigimda konvektor isiticilar daha mantikli geldi.

Fiyat baremi 500 civari oldugu icin Arcelik 1500 Modeli fena degil gibi duruyor.

Kullandiginiz, deneyimlediginiz bir urun varsa tavsiye eder misiniz?

(Alternatif marka ve modeller de olabilir. Ufo'ya devam da diyebilirsiniz)
(4) 

Yaşadığı zorluklardan sonra inandığı/istediği şeyde başarılı olan Türkler?

eurhka #1322994 
Müslüm Gürses'in hikayesi gibi? ya da Aziz Sancar.

Kendilerine inanmamalarına rağmen, başarılı olan hikayeleri arıyorum.

Teşekkür ederim.

www.youtube.com

Şu parçanın başındaki Winona Ryder röportajı bir örnek olabilir. Kadına oyuncu olamazsın demişler. olmuş.....

sporcu, sanatçı, oyuncu, bilim insanı her şey olabilir.
(7) 

Columbia Mont

hagi10 #1322993 
Columbia Mont bakıyorum bir süredir ama kullanan tecrübesi olanların fikirleri daha önemli. Omni Heat özelliğine sahip bir mont İstanbul'da tüm kış karda yağmurda soğukta benim işimi görür mü ? Adamlar incecik yapmış insan güvenemiyor.
(1) 

şöyle death parade tarzı birkaç anime atsanıza üstüme

isvicre rakisi #1322992 
aksiyon falan aramıyorum fikir güzel olsun işleniş iyi olsun ve izleyince "lan harbiden." falan gibi olup bir şeyleri sorgulayayım.

kısacası beyin açsın.
(5) 

Evlilik Ve Mukavemet 101

kablelvuku #1322991 
Öncelikle hepinizi aşağıdaki güzide videoyu izlemeyi davet ediyorum.

www.youtube.com

Bu duyuruyu tehdit ve baskı altında açıyorum 8 ay içinde benden haber alamazsanız aranızda telefon numaralarım olan kişiler var polise haber versin.

Neyse güldük eğlendik bitti.

Ağustos ayında planlanan evlilik tarihimize göre biz;

*Mobilya
*Beyaz eşya
*Halı vb saçma sapan ıvır zıvır

Şeyleri ne zaman almaya başlamalıyız? Mesela beyaz eşyayı şimdiden alıp garantiden yiyip depoda mı bekletlim? 8 ay?! Ya da mobilyayı en az 3 ay önce mi alalım. Evi tutmadan mobilyaya karar vermek çok risk değil mi? Hepsini geçtim EVİ NE ZAMAN TUTUCAZ.

Yukarıdan da anlayacağınız gibi biz biraz acemiyiz de, şu an böyle laylaylom geçiyor günler normal mi? Nerde telaş yapmaya başlamalıyız?
(1) 

kariyer.net önyazı sorusu

diffarentiationation #1322988 
her ilan için ayrı ayrı 2-3 cümlelik önyazı yazıyorum, 10 sınırı olduğu için de kullandığımı sürekli siliyorum. ben silince başvurudan da silinmez değil mi? nolur silinmez deyin?
(1) 

2009 yılı Taraf gazetesi nasıl bulurum?

coner #1322985 
arkadaşlar, 2009 yılında Taraf gazetesinde bir yazı yazmıştım ve delil olarak kullanmam gerekiyor acilen..
o gazeteye nasıl ulaşırım, İstanbul'da ikamet ediyorum..
(1) 

kupa boyama (kopya kağıdı gibi bi şey ama ne?)

mehmed resad #1322984 
dostlar kupa malum eğik zemin olduğu için zor olacak üstünde çizim yapmam. kağıda yapıp bunu kupaya bastırmak ve sonra üstünden geçmek istiyorum. bunun için hangi kağıdı kullanmam lazım? (yağlı kağıt olabilir mi?)
(3) 

spor yapmak, vucut agrisi, strese sokmak

hopp #1322983 
gecen oytun erbas'ı dinliyordum cnn'deydi sanirim(youtube tan) diyordu ki devamli yapilan her sey vucudu strese sokar her gun karbonhidrat yemek bile bunun icinde, haftaici bos buldugum her gun spora gidiyorum acaba bu da strese sokar mi vucudu?

ayrica bazen cok asiri yorgun uyaniyorum ama yine de spora gidiyorum acaba oyle gunlerde gitmemem mi gerekiyor?

bazen ust uste 5 gun yapiyorum mesela sonra sehir disina cikinca 5 gun gidemiyorum o ust uste 5 gunde ara vermem lazim mi?

bu arada bu kadar spor yapiyorum ama hala sinav cekemiyorum 6 aylik bir olay
(4) 

Babaanneye hediye ne alınabilir?

goodyes #1322979 
Merhaba arkadaşlar, babaannem abdest alırken ayağı kayıp düşmüş, kemikleri çatlamış, morali bozukmuş bayağı. Ziyaretine gidicem haftasonu, mutlu olması için kendimle hediye götürmek istiyorum ama daha önce hiç yaşlı birisine hediye almadım, ne alabilirim bilmiyorum. Sizce ne alabilir
1 ...  ... • 2785    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık