kablonet internet kullanan var mı? nasıldır ?




 

ben kullanıyorum, adsl den bi farkı yok. ustune tv izliyoruz iste. bi de telefon kullanmıyorsan ve sabit ucret oduyorsan onu odemıyorsun ıste.

bryan fury

güzeldir valla. adsl'den biraz daha hızlı(bulundugunuz bölgedeki kablonet kullanıcı sayısına göre değişir bu gerçi). güzel bir 7/24 call center'ı vardır. teknik bi problem oldugunda ekip yollarlar genelde vakit geç değilse 1-2 saat içinde gelir sorunu hallederler.

6 yıldır kullanıyorum, hastasıyım.

milistroke

1 ay evvel geçtim. 1-2 ufak problem dışında, 2 yıl ttnet ile süründükten sonra gayet memnunum. arıza çıktığı zaman kuruluma gelen kişi geliyor. 1 mbit sınırsızı, kablolu modem hediyeli aylık 36 lira + kurulum ücreti var şu ara. bu kampanyadan yararlandım, 120 kb/s sabit hızla download yapıyorum.

togi

valla ankaradaysanız süperdir şukeladır kablo net teknik servis en ufak şikayetinizde hemen gelir sorunu halleder, kopmalar çok ender olur, üstüne adslden daha ucuz.

bir zamanlar cocuktum

verdikleri modem kablolu. kablosuz modemleri 200 lira civarında, bir access point ile kablosuz hale çevrilebilir. notebook kullanıyorum, alırken düşündüm, fark ettim ki masada kullanıyorum sadece evdeyken(klavye, mouse, hoparlör bağlı, standın üstünde duruyor :))

togi
1

mobil görünümden çık