yaklasik 3 haftadir sol goz kapagimdan kaşima kadar olur olmaz zamanlarda bi titreme geliyor hani civcivi eline alirsin boyle kucucuk govdesi pitir pitir titrer ya ayni o kivamda. dokunuyorum da gecmiyor. gecmiste benzeri seyler olunca anneme sorardim oglum boyun uzuyor ondandir derdi simdi oyle bi durumda yok. internetten bakinca Sağ göz titrememsi sağlık, sol göz titremesi ise varlık işaretidir kimi zaman diye ruya tabirimsi aciklamalar var. bi de bilim siteleri bunlar acayip. neyse diyecegim var mi ayni sorunu yasayan, nasil kurtulunur bundan ilaci falan yok mu bunun. sessiz alma modu yok mu bunun allah askina soyleyin vakitsiz titresimler fazlasiyla can sikici. Tesekkurler.




 

1- gözlerin bozuk olabilir.
2- gözlerini yoruyor olabilirsin
3- stresli olabilirsin
4- komple yorgun olabilirsin
5- nörologa görünebilirsin.

:)

lcha

Göz seğirmesinden mi bahsediyorsun? Ara ara gelip geçer o. Stresli bir dönemdeyken baş gösterebiliyor özellikle.

sesee

Göz atması bana da oluyor bazen. Stresli sinirli olunca falan. Çok üzgün olduğum çok ağladığım bi dönemde olur olmaz her yerim seyiriyordu. Böyle kaslar işte kendi kendine şaapıyo.

pshasha

Aynısı bende de var. Dönem dönem oluyor. Stresten ve yorgunluktan kaynaklanıyor çoğu zaman. B vitamini hapı kullanarak üstesinden gelmiştim bir dönem. Ancak dediğim gibi yoğun zamanlarda uykusuz kaldığım dönemlerde yine oluyor.

canisloopus
1

mobil görünümden çık