
metroyla mecidiyeköy cevahirin önünden de gop otobüsüyle gop meydan. meydana 5 dk zaten. ya da metroyla taksim, taksim meydanın altındaki duraklardan şişhane yönüne giden gop-taksim otobüsleri. bildiğim kadarıyla sarıyer tarafına yakın bir yere otobüs yok gop'tan.
her türlü uzun sürer.


metro, metrobüs tarzı vasıtalarla gidilmiyor mu peki?


gidilir ama yürürsün biraz.
yakinlarinda metrobüs varsa ona binip edirnekapi'da inersin. ordan hop yukari sehitlige, zaten kalabalik oraya götürür. sehitlikten metroya binip sagmalcilarda inebilirsin. ordan bi 10-15 dakika civari yürüme mesafesinde.


topkapı-habibler metrosuna binerseniz sağmacılar durağının arkası gop hastenesidir.
edit:sağmacılar durağından hastane 2 dk bile sürmez.


fikir iscisi+1
Topkapı-Habibler tramvayına ulaşmaya çalışın mutlaka. Edirnekapı metrobüste aktarma var.


Çok teşekkür ederim. Hacıosman'dan metroyla Mecidiyeköy'e. Oradan Metrobüsle Edirnekapı'ya. Oradan da Topkapı-Habipler Tramvayı ile Sağmalcılar'a gittim. Hastane zaten tramvay durağının hemen karşısındaymış ^^
Dönüşte de metrobüs kullanmak istemediğim için yine Topkapı-Habipler tramvayının Sağmalcılar durağından bindim. Ama bu defa Vatan'da inip Yenikapı'ya geçtim metroyla. Oradan da tekrar metroyla Hacıosman'a ;)
