3-4 günlüğüne cunda'ya gidelim diyoruz. Daha önce hiç gitmedik. Asıl olayimiz kafa dinlemek ve denize girmek.
1) suyu soğuk mudur? 2 sene önce bu dönem bozcaada da denize anca belime kadar girebilmistim. Buranın da suyu aynı midir?
2) Kalacak otel tavsiyeniz var midir? Karı koca olarak gidiyoruz, tek kriter temizlik. Arabayla gideriz ancak otelden plaja arabayla gitmeyi çok sevmiyorum. Hatta otelin önünde denize girebilsem daha da süper. Var mısır tavsiyeniz? Dediğim gibi luks aramıyorum, temiz ve insan gibi davranan otel olması yeterli.
3) günübirlik midilli ye gidip geleyim diyorum. Schengen imiz var. Mantıklı midir?
Teşekkürler şimdiden.

1) cunda - ayvalık plajlarında su soğuk ve buz gibi arasında olur genelde :)
2) arabasız plaja iniş sanırım sadece sarımsaklı çevresinde olacaktır. o taraflardan otel bakabilirsiniz ama tavsiye veremiyorum.
3) bence gayet mantıklı.


suyu soğuktur diye tahmin ediyorum ama girilebilir yine de. rüzgar olacaktır muhtemelen. biz daha önce kışın cunda'ya gittiğimizde sobe otel'de kalmıştık. butik bir taş bina, pırıl pırıl. biz çok memnun kalmıştık. ucuz bir yer değil yalnız. yine de tavsiye ederim.


midilli mantıklı
cundada su serin olur. bozcaada gibi soguk olmaz. bozcaadada ben de girmeden geri dönmüştüm. cunda öyle değil.
biz moshinosta kalmıstık. cok güzeldi cunda plajlarına yakın ptel pek yok, merkezdeki butik oteller daha mantıklı.
plaja sarımsaklıya da gidebilirsiniz. ben cunda plajlarını pek sevmiyorum mesela.


Cunda da ortunc var yuruyerek denize girilebilcek ama geceligi 1500 lira filan. :)


Su soguk değil.
Otel tavsiyem yok maalesef.
Midilliye gunubirlik gitmek neresine gideceginizi planladiysaniz mantikli.


Teşekkürler arkadaşlar.
