Sb. Gidip görmeye değer mi bi de?




 

Kalacak yer dışında sağladıkları başka imkan var mi yemek vs gibi

ripolip

ben 4 ay önce bitirdim projemi. Aylık 800 PLN veriyorlardı. ben 1100 e istediğimi yiyip içip geçiniyordum. Eğer hiç harcamayım cepten dersen, biraz kemer sıkarak geçinebilirsin.

Bence değer.. Hem Polonya çok güzel bir ülke hemde karşına çok fırsat çıkıyor. Ben 2 aylık proje süresince bir iş ayarladım kendime şimdi çalışıyorum polonyada..

cancan

Ek soru gibi olacak ama lehçe bilmeden güzel bir ingilizce ile en fazla ne yapılabilir polonya'da? Çalışma, yaşama vs olarak merak ediyorum.

hadi ya la

İngilizce kursundaki hocam polonyalıydı ve devlet okullarında çok iyi ingilizce öğrettiklerini söylemişti. Eğer öyleyse yeterli olur.

kumulatifvergimatrahi

Abi farlli bir ulke secme imkanim da var. 100 150 euro falan cep harcligi ama dedigim gibi yemek onlardan kalmak onlardan ben sadece gezmeye dolasmaya egleye para harcicam

1zenciolmasamda
1

mobil görünümden çık