[q]
(13) 

ayak boyu ve seks

Yalcin #97946
erkeklerde ayağı büyük olanların cinsel oraganıda büyük olur geyiğini hepiniz bilirsiniz
kadınlardada bu şekilde olduğunu düşünmeye başladım, mesela 36 giyen bir bayanla yaptığımda farklı 39 numara ayakkabı giyinen birisiyle yaptığımda alınan sonuç farklı oluyor (kısacası 39 giyen kötü)
siz ne dersiniz bu şekilde karşılaştırma yaptınızmı hiç?

bilgi: bu arada ben 42 numara giyiniyorum

tam sex and the city sorusu oldu :)

 

36 numara ayakla footjob yapmakla 39 numara ayakla footjob yapmak arasında karşılaştırma yapabilirim ben. bir de 39 numara ayak daha güzel yalanır parmaklar iricedir tek tek ilgi gösterilebilir. ama 36 numara ufaktır şirindir. benim açımdan pek seksi değildir. (ayak fetişisti olduğumu söylememe gerek yok sanırım)


sizin sorunuza gelince; çok alakasız bi karşılaştırma.

szqnn

bence ayağı büyük kadının beli ince oluyor, aynı zamanda bunların çoğu aston villa taraftarı oluyor. ayağı küçük olanlar ise tam aksine inter milan taraftarı hep!

bence en şahanesi memeleri büyük kadınlar!

hevipeyra

yo dostum yo (silmeyin lan soruya cevap bu)

surtunme kuvveti

36 numaralı bayan daha minyon tipli olduğu için sana öyle gelmiştir.

not: 45.5 ayakkabı numaram, selam ederim.

ataturkiye

erkekte bunun formülü [ (boy x ayakkabı no) / (kilo x 10) ] şeklindeydi. eskiden isabetli çıkıyordu da şimdi baktım 10.6 santim çıktı. sizin olayınıza gelirsek; minyon bayanlar yatakta daha aktif olurlar, evirip çevirmesi falan kolay olur, ondan öyle gelmiştir.

dengizik

aklıma geldi bu arada; hagi'nin ayakları 36 numaraydı. buna göre, küçük ayaklı erkekler duran toplara iyi vurur mantığını kurarsak x=y dir.

enlarge your foot!

hevipeyra

herkes küçük ayak= minyon mantığından gitmiş ama,
bir de şöyle bir şey var; 1,55 boy-38,39 numara ayak?
şimdi al evir çevir minyon kız ama ayak büyük.

clem

sevişmeyi bilmeyen kadınlarla sevişip suçu ayağa atmayın. ayakla alakası olur mu bu işin yok saç teline de bakın oldu olacak.

holly golightly

bence de burunla alakası var :P

(bkz: umut fakirin ekmeği)

aithra

nıtting hill filminde julia roberts isimli insan hugh grant'e buna benzer bişeyi ima ediyordu.

Anna: You know what they say about men with big feet.
William: No, I don't, actually. What's that?
Anna Scott: Big feet...large shoes.

utangaç da biraz.

sesbukucu

bir de şöyle birşey var, ilginizi çekebilir;
(bkz: uzun sokakta kısa yatakta)

outlawrider

bence iki gruba ayırdığınız 20-30 denekle deneyi tekrarlayın, daha sağlıklı bir sonuç elde edebilirsiniz.

kayip ruh

büyük ayak = yüksek testo = daha fazla libido

bu formül kadınlar için de geçerli.

yüksek libidolu kadınla seks de daha renkli olabilir ama kadın travestiye dönmüşse nabacan? (bkz: çan eğrisi)

halk arasında kıllı kadın azgın olur diye bir geyik vardır onun da bunla kısmen bağlantısı var.

arnold schwarzeneger
1

mobil görünümden çık