TV almak istiyorum da bir tane. Ekran buyuk olsun smart, Wi-Fi özelliği olsun dedim. Fiyatı da yuksek olmasin dedim sonra. Oyle olunca lg samsung sony vs elendi direk. Seg var bir tane. Onu alsam mi acaba kullanan var mi? Veya ayni paraya belki de daha altina ayni özelliklerde bir tv bulunur mu ?
m.teknosa.com
Iste bu da linki. Yardımlarınızı bekliyorum.
2. El dusundum dedim sonra sorun olur bisey olur. Bosa vermeyeyim parayi.

 

bırader eve vestel almıstı. ilk duydugumda baska marka mı yoktu lan diye dellenmiştim. ama fp olarak hakkaten çok iyi bir ürün. bi bak derim.

mayeskuel

son 10 yıldır tv izlemiyorum. ailem yanıma geldiği için babam sıkılmasın diye 6 ay önce aldım ve digitürk bağlattım. LG 42LB580N 1200 TL ve 42''. Aslında bu model monitör yani tv tuner ve uydu alıcısı yok. Yani bunu alırsan ayrıca uydu alman gerek. Görüntüsü falan iyi.

edit: fiyat 1.200 dü ben alırken

Abraxass

LG modeline bakmıştım ama ekran biraz kucuk geldi bana. Uydu ile ilgili sorunum yok pek. Digiturk var evde zaten. Ben yalniz yaşarken tv yoktu. Anne baba geldi onlar icin aliyorum zaten ben de. Vestel'de çalışan arkadasım var ona dedim bir bak bakayım diye.

capkin degilim yuksek muhendisim
1

mobil görünümden çık