
@acemi, yumuşatıcının insan sağlığına zararlarını sormadım, duyuruyla alakasız cevaplar vermeyiniz lütfen.


ben yumoş extra kullanıyorum. denediklerim arasında mavi olanı en çok koku vereniydi bence. lilyum lotus mu ne.
yumuşatıcıların konstantre olanları daha çok koku veriyor.
bir de makineyle de biraz ilgisi var sanırım. annemin yıkadıklarında koku çok uzun süre gitmezken bende o kadar kalıcı olmuyor yine de. (aynı deterjan ve yumuşatıcıyı kullanıyoruz.)


Yumoslar kalici, bir de onlarin o kadar agir koktuguna bakmayin, camasir kuruyunca normale donuyor, belki o kadar kaliciligi da o agir koku sagliyordur, fakat benim favori yumosssito


Viking sensitive denememis olanlar yumos mumos yazmis hep


Şimdi yumoslarin arasında fakir kalacak ama Bim'deki Bulut konsantre yumuşatıcınin lavanta kokulusu kalıcı. Diğerleri değil ama lavantalisi.
