
lg g3 kullanıcısı olarak sakın bulaşma diyorum. amına koyayım böyle telefonun. saygılar.


Android One alın. Daha dün aldık bir tane, on numara beş yıldız telefon, ayrıca 700 lira (dual simlisi 750 lira). Yoksa 1000-1300 bandında garantisi meçhul g3 anca alabilirsiniz, zenfone'dan falan da uzak durmak lazım (sözlükteki başlığında sebeplerini görebilirsiniz). Özetle, Android One kesinlikle tavsiye ediyorum, canavar gibi telefon.


lg3 sakın alma. arkadaş beş dakika kamera çalıştırınca kapanıyordu telefon...


Yillardir bu sektorde çalışan biri olarak sana nacizane 2 tavsiyem var...
1.si lg g3 kesinlikle alma
2.si o fiyata alabilecegin en iyi telefon asus zenfone 2...32 gb lik olandan al
O fiyat araliginda alternatif gm discovery elite telefonunuda tavsiye ederim


asus zenfone 2 ile xperia M4 aqua arasında kaldım. ikiside aynı fiyatta. ekran kalitesi ve batarya süresi benim için daha öncelikli.


Gmye bulaşma


sony m4 aqua batarya süresi olarak baya bir daha iyi olacaktır. hd ekran ve sony'nin pil konusundan dolayı.
ama zf2'nin ekranı full hd olduğu için daha detaylı. bir de hızlı şarj özelliği bence süper olmuş. yine de pili o kadar uzun gitmiyor. bir de ekran parlaklığı sıkıntılı.


Arkadaşlar böyle ısrarla asus alın falan demek istemiyorum fakat yanlış bilgilerden dolayı kafa karışıklığı olmasın diye tekrar yazıyorum...asusun batarya ömrü cok cok iyi durumda
3000 mah lik bi batarya var ve ram ve işlemcinin de saglam olmasından ötürü batarya ömrü gayet tatmin edici...gecen hafta aldim elime incelemek için ve 2-3 saat telefonu kurcaladim...oyundur uygulamadar vs...batarya gayet iyi


g2
