Merhaba arkadaşlar. Benim 12 yaşındaki kedim artık yetişkin kediler için olan kuru mamaları yemiyor. Ben de yaşlı kedi maması almam gerektiğini okumuştum bir yerlerden. Hangi mamayi almalı, nereden almalı yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle internet üzerinden sipariş verebileceğim, kaziklanmayacagim ve güvenilir site tavsiyeniz varsa süper olur. Bir de hangi markayı tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler.

arada sırada yaş mama verebilirsin. hill's en iyisidir (ama biraz pahalıdır). en iyi tavsiyeyi de sürekli gittiğiniz veterinerden al derim. çünkü kedidedki hassasiyetler hastalıklarla ilgili en geniş bilgiye o sahiptir.
tururo


Petburda.com da yasli kediler icin mama sekmesi var. Oradan bakabilirsiniz. Turkiyedeki en iyi kalite mamalar acana, n&d, orijen gibi tahilsiz mamalardir. Ama pahalidir.
innerbliss

1