Ben gereginden cok fazla mi deger veriyorum insanlara? Birisi bana bunlari yapsa cok mutlu olurum, demek ki onemliyim derim. Ama bu iki olayda gercekten cok bozuldum. Ilki birkac ay once olmustu, ikincisi henuz 10 dakika once oldu. Cok bozuldum ya. Bi daha da yapmam kimseye boyle jestler.

Senin inceliginde olmayan insanlara bosver yapma.ya da yap. Denize atmış olursun.kim biliyorsa bilsin.bosver.ben de gıcık oldum.takma kafana bosver.bana yapsan boynuna sarilirdim.


insanlara gereksiz iyilik yapmaya gelmiyor, ben de böyle şeyler yapardım, arkadaşlarımı ilgi alanlarına göre hoşlarına gidebilecek şeylerden haberdar eder yine hoşlarına gidebilecek hediyeler alıp verirdim, sonra bıraktım


sen Almanlarla yaşamıyor musun güzelim yahu, yapma onlara böyle şeyler :)
geneli anlamıyor ama bazı çok kafa olanları da var tabi. bizim Kathrin on numara beş yıldızdı misal


unicorn'cu saçmalamış ama kuskus yani istersin bulamazsın gider makarna alırsın, birkaç gün sonra kuskus istediğini bile unutursun.
itiraf edeyim banada şimdi kuskus gelse ne alaka derim 3-5 gün önce kuskus aradığımı bulamadığımı unuturum.


bana çok samimi olmadığım insanlardan böyle hediyeler gelince, ne kadar ufak olursa olsun, kişisel alanıma saldırı varmış gibi hissediyorum.


kuskus arayan kız bunu unutmuş olabilir. ama unicorn'cu kız gerçekten tam bir öküzmüş.
bir de @meşgul +1 diyorum, bazı insanlar böyle jestleri biraz fazla üstüne düşmek gibi algılayabilir.


Benim de ev arkadaşım alman. Bir keresinde laf arasında öylesine çok çikolata var hangisini almam gerektiğine karar veremediğim için çikolata alamıyorum demiştim. Ertesi gün bana çikolata almıştı. Ve ben de deli gibi mutlu olmuştu gayet. Sizin yaptığınızla aynı şey bence bu.
Yaptıklarınız gerçekten hoş ve iyi şeyler. Ama kime yapıldığı da önemli. Belki sizi tanımadığı için anlamamıştır, belki de cidden düz bir insandır. Takılmayın, böyle olmaya devam edin bence.


yaa hayır sen yapmaya devam et. kültür farkıdır, iletişime kapalı olduğu bi anıdır, yapısı soğuktur filan boş ver sen.
senin yaptığın güzel bir şey üstelik insan turnusolu bir hareket. mutlaka kıymet bilen bulunur ;)
ha aynı kişiye yapmam tabi bir daha ama başka kişilere içimden gelince yaparım ben olsam :)


bakın bu dramdır.


bana yap böyle şeyler


Arkadaş olalım mı ya :/
Normal ve güzel bir şey yapmışsın nolursa olsun güzel şeylerden vazgeçmemek lazım kıymet bilene denk geleceksin illa


ben yazdığın notu anlamadım. ne diyor notta?
