Ey ahali! Benim TOSHIBA markalı lanet notebook'um vakt-i zamanında ciddi bir harddisk arızası verdi ve ben HDD üzerindeki her şeyi kazıyarak temizledim adeta ve sıfırdan Linux kurdum. Daha sonra Linux belli ihtiyaçlarımı karşılamadığı için tekrar Win8'e dönüş yaptım. Ancak şöyle bir durum var ki laptopu satın aldığımda bana herhangi bir Windows CD'si verilmedi. İşletim sistemi ve ürün anahtarı zaten BIOS'a gömülüydü ancak o HDD'nin cortlaması muhabbeti yüzünden kendi içinde gelen orijinal Windows'a azıcık zeval geldi. Cihaz New York'tan alındığı için de bu teknik aksaklık için garanti sağlayan firmayla iletişime geçmeye üşendim.

Şimdi yüklediğim Windows kopyası benden ürün anahtarı istiyor. Windows'a para verdim evet ancak ürün anahtarıma erişemiyorum. Var mıdır bunu öğrenmenin bir yolu? Bilgisayarın altındaki orijinal Microsoft bandrolü ile kalakaldım ortada. Benim durumum şimdi aldığı ürünü kasten parçalayıp çöpe atmışım gibi mi oluyor?


 

şu iki linkten biri işe yarar muhtemelen..

kaynak / uygulama rehberi: www.nextofwindows.com

araç: neosmart.net

synche

ürün anahtarlarını öğrenmemi sağladı internette yazan bir çok saçma yönteme oranla çok daha kolay bir biçimde ANCAK çıkan ürün anahtarını Windows kabul etmedi. Bunun sebebi de BIOS'a gömülü Windows kopyamın tamamen HDD üzerinden yokolmuş olması sanırım.

pembe votka

sistem üretici sürümleri oluyormuş işletim sistemlerinin..
o şekilde mümkün sanırım.. üşenmezseniz şu yazıyı okuyun;

www.technopat.net

toshiba türkiye destek ile bir görüşün. belki bir ücret karşılığı dvd temin edilebilir..

synche

Ürün anahtarı çoğu bilgisayarda kasanın altında windows şeritli stickerda yazıyor. Silinmemisse kontrol edin...

seni sevenleri bir kere uzdun
1

mobil görünümden çık