bana pazartesi günü için (15.06.2015) (15 haziran 2015) ( bu pazartesi işte yaaa);
bir adet sivas kangal
bir adet ankara keçisi
bir adet de ankara kedisi gerekli. istanbul avrupa yakasına. çok büyük bütçem yok. ne olur yardım edin.
şimdi bu istekler size çok saçma geliyor biliyorum fakat çok sıkışmış durumdayım. bu üçlü kombinasyonu kurabilirsem çok da süper olacak. geleceğim sizin ellerinizde.
sevgili modlardan istediğim bu satırları yukarılarda tutmaları. izdivacım buna bağlı.

Hayvanlar senin oyuncagin mi?


abi bizi gönül işi diye kandırıp demonic ritual yapmayacaksın dimi?


vallahi pis emellerim yok. kızı tavlicam. evlenme teklifimi kabul ettiricem sonra hayvanları gerekirse doğal ortamlarına salacağım.


Hayvanlar senin oyuncagin mi?


Gereksiz sert yazdim diye uzulup editlemistim mesaji. Sayfayi yeniledim mesajini gordum. Su ettigin kufurleri sokakta edebilecek kadar delikanli olsan keske. Kufur, hakaret ile ilgili modlara sikayet etmem, burada kalmak.istiyorsan editle mesajini veya sil, sen bilirsin.
Tek temennim birinin keyfi icin sana eziyet edilmesi. Bunu yasarsin umarim. Tespit kasmissin ofke kontrolu falan filan diye. İlginc.
