merhaba arkadaşlar,

şu an elimde, çok giriş çıkışlı - 30 günlük ve geçerliliğini haziran sonunda yitirecek bir alman vizesi var. halen gün olarak kullanabileceğim bir durumda. bununla Romanya'ya yani AB üyesi olmayan ama schengen'e dahil ülkelerden birine seyahat etmek istiyorum.

başka ülke vizesiyle girmeye çalışınca sorun yarattıklarını biliyorum ama günün sonunda polis ile biraz tartışıp girmek mümkün oluyormuş sanırım. bu konuda bir tecrübesi olan arkadaşlar değerli edinimlerini paylaşabilirler mi acaba?

çok teşekkür ederim!

 

romanya ve bulgaristan şengen bölgesinde olmamasına rağmen şengeni kabul ediyor.

cekilmis gayfe

romanya ve bulgaristan avrupa birliğinde, gönül rahatlığı ile şengen ile giriş çıkış yapabilirsin. daha geçen hafta alman vizesiyle gitti arkadaş romanyaya. hiçbir sorun da yaşamadı.

botamaniaensis

çok teşekkürler arkadaşlar.

evvelsi gun

bu arada ab'de olması schengen'i kabul edecek anlamına gelmez. britanya ve kıbrıs'a şengen vizesiyle giremezsiniz mesela.

cekilmis gayfe
1

mobil görünümden çık