sb.




 

Yok.

eli

Tibet mastiff.

Rumble in the Jungle

köpek aslanı neden yensin? yenmek ne demek?

300 kg'lık bir bengal kaplanı ya da yetişkin bir aslan, herhangi bir köpeğe pençe vurduğunda hayvanı ortadan ikiye ayırır.

bigl0rd

Hayir. Aslanlar herhangi bir kopege gore "Hayvan" gibi gucluler.

Ayrica Aslan'nin vahsi bir hayvan oldugunu da unutmamak gerekir. Hicbir kopek dogada gezen bir aslanla boy olcusmeye bile kalkamaz.

Aslan degil ama vahsi kurt ile doberman'in su ibretlik karsilasmasini oneririm. Kopegin pardon abi yanlis gelmisiz diyerek gidisi biraz fikir verebilir.

www.youtube.com

latios

rahmetli köpeğime bir anne kedi saldırmıştı. köpeğim 40 kiloluk alman çoban köpeğiydi. sadece yüzüne 15 kadar dikiş attırmıştım. toplasan 3 kiloluk kedidir hani.

abim aslan dediğin şeyin erkeği 250 kilo filan. tek pençede dökülmedik iç organ bırakmaz. köpek sadece ısırabilirken aslan hem ısırır hem pençeler. bir de köpek ebatça büyüdükçe hantallaşan bir hayvan. kedigil böyle değil.

aslan akar aga.

galahad

çince olan videoda kangalların diğer hayvanlarla neredeyse arkadaş gibi yaşadıkları belliyken birbirlerine zarar vermemeleri gayet normal. hayvanlar da güçlerinin farkında neler yapabileceklerini bilip abartmıyorlar. minicik kediler bile köpekleri kovalayabiliyorken erkek bir aslan veya kaplan herhangi bir köpekle karşı karşıya kalıp tehdit hissettiği zaman köpeği ince ince kıyar.

argent dawn

Tabii ki hayır.

sen git ben geliyorum

aslan köpeği saksıya fesleğen gibi oturtur anadın mı.

aslan diyorsun arkadaş. elma armut kıyası. kilo farkı 3-4 kat. o da 90 kiloluk kangalla kıyaslıyorum bak. sen 70 kilosun 200 kiloluk ayıyı dövebilir misin?

ya ben lan neyse

gençler burda sidik yarıştırır gibi leş yiyici klasmanındaki bir canlıyı(köpek oluyor bu evet) tamamen vahşi bir canlıyla kıyaslamayalım.

köpek dediğimiz hayvanı çok büyütmeyin gözünüzde, özellikle kangal köpeklerini.

benim tekir kedim dogo argantino yavrumu patates ediyor, köpekle aslanı kıyaslamak çok komik.

blodeuwedd
1

mobil görünümden çık