Selam,

amazon.com'dan sipariş ettiğimiz ürünleri bedava kargoyla alamıyor muyuz?
bunu bir arkadaşım yapmıştı, china shipping ile gelmişti ürünler hatta ama şimdi o da hatırlamıyor nasıl yaptığını. süre derdim yok, eylülde doğacak kızım için bir şeyler almayı planlıyorum.

bilen eden var mıdır?

not: donanımhaber forumlarındaki çakallıklar gibi bir şey istemiyorum. adamlar resmen akbaba gibi amk, ruh hastaları ya.

 

çakallık yapmadan benim bildiğim olmuyor. arkadaşınız amazondan başka satıcıdan almıştır belki? amazonun kendisinden değil.

mattiadestro

amazon'da aliexpress satıcıları var. oradan almış olmasın? amazon'da dükkan açıp satıyorlar.

teknikekip

@teknikekip: olabilir. peki gelen sonuçlarda onları süzme şansı oluyor mu?
edit: ya da boşver. aliexpresten ebbek kıyafet alacak kadar delirmedim. naylon poşet mi gönderirler ne gönderirler belli değil.

teritori

hemfikiriz. ben çocuğuma bir şey alıp giydirmezdim.
köpeğime tasma aldım onu bile takamıyorum.

teknikekip

dh dekilerin yaptığına çakallık demişsiniz ama, illegal bir durum yok, ilk alışverişiniz ise sadece rica ediyorsunuz, ilk alışveriş olması sebebiyle mümkün müdür diyerekten, tamam diyip yolluyorlar, zaten ilk alışverişin değil ise çok çakallık yapman lazım uğraşmaya değmez. istismar etmedikten sonra sıkıntı yok...

nucleon

çin ve hongkong'da devlet teşviği var posta bedava oluyor. oradan satış yapan bir satıcıdan alırsanız bedavaya alabilirsiniz. arama seçeneklerinde var mı nereden yollandığına dair bir filtreleme seçeneği onu pek hatırlamıyorum ama.

onun dışında amerika adreslerine bedava kargo var sadece.

argent dawn

@nucleon: sadece bu iş için değil. adamlar her kampanyayı iliğini kemiğini kurutana kadar sömürüyorlar.

teritori
1

mobil görünümden çık