i olmadığı için bir memur üstün körü ilgilendi. Fotoğraf çekip pegasus'a mail atmam istendi. Başka ne yapabilirim? İlgilenirler mi sizce?

havalanında hasar kaydı tuttursaydınız keşke. Şansınız azalmışa benziyor eve gittiyseniz.


İlgilenen tek bir adam bulunmadığı için maalesef onu da yapmadılar.


flypgs.com da bize ulaşın kısmında form doldurulan bir bölüm var ordan talebinizi oluşturun orada resim yükleme yeri de var fotoğraflarınızı yükleyin talebi yolladıktan sonra ekrana gelen TALEP NO'yu kaybetmeyin 1-2 hafta sonra arayıp ya da intten talep no ile kontrol edebilirsiniz. Şansınızı deneyin derim.


öncelikle bagajları uçağa yerleştiren, uçaktan alan yer hizmetleri firması olan havaştır. pegasus u bir suçu yok, denildiği gibi pgs ile iletişime geçerseniz bir şekilde telafi edilecektr.


pegasusu bilmiyorum ama THY atatürkte kayıp eşya bölümüne gittiğinizde valizinizi direkt değiştiriyorlar. eğer ki öyle bir durumunuz yoksa tutanak tutturun bulabildiğiniz bir görevliye en azından elinizde bir belge olur.


havaş otobüs firması değil mi yaw? ya tgs'dir ya çelebi'dir yer hizmetlerini veren.


Almama ihtimaliniz yok tutanak tuttursaniz daha iyi olurdu ama kimse yoksa yapacak bir sey yok bunu da mail de belirtin, uluslararasi sozlesmelere gore tasiyici yolcunun kirilan bozulan bozulunun bedelini odemek zorundadir. İstanbul ataturk ve thy olsaydi sorununuz cok daha hizli bir sekilde cozulurdu. Pegasus ile ilgili çok bir bilgim yok açikcasi


Ben de gidip kayıp valiz bölümüne gittim. Benimle ilgilenen(!) havaş personeli idi fakat hiçbir kayıt tutmadı. Yeni almıştım, fişini göstermeyi, kayıt altına almalarını teklif ettim fakat fotoğraf çekip pegasusa mail atmamı söyledi.
