açıklama vs. istiyormusunuz ,nasıl emin olabiliyorsunuz?




 

oha hayır, prezervatif.

alice practice

ben devlet hastanesinden rapor ve adli sicil kaydı istiyorum

gündüz m

Heyet raporu yoksa kahve bile icmiyorum.

istege bagli sigortasiz

Buluşma öncesi Hakan Fidan'a uğruyorum ben. Ondan aldığım cevaba göre değişiyor durum.

oğlum çok zor lan

Referans istiyorum.

solfej

Ben istiyorum ama sallamıyolar.

buff

adli sicil kaydı isteyeni de ilk defa görüyorum. heyet raporu yeterli oluyor, tarihine bak ama 6 ay geçmemiş olmalı.

hzben

hizliresim.com

rakicandir

Gbt istiyorum yabancı şube den kaydı olmadığına dair belge istiyorum

indescribable

ikinci buluşmada kan tahlili yapıp sonuçları yurtdışındaki bir araştırma laboratuvarına gönderiyorum. sonuçlar gelene kadar bekliyorum.

yüzyıllık yalnızlık

bence siz sevişmeyin

balpolen

Cybh kültürü olmayan bu dangalaklar dalga geçmiş ama bu abes, tuhaf bir istek değil limoncello. En güzelidir, iki tarafın da içi rahat olur. Monogamide dkh taraftarıyım, prezervatif sevmem. Zaten cybh testi ilişkinin başında bir kez gösterilecek bir şey. Sonrasında yılda bir veya iki kez rutin olarak yaptırılabilir. İlla ki insan kaynaklarına teslim eder gibi raporu gözüne sokmasına gerek yok, yaptırıp "temizim hayatım, dün yaptırdım, için rahat olsun" demesi de yeterli. Sevgili dediğimiz insana en azından bu kadar güvenmemiz gerekiyor zaten.

Şayet sevgilim/sevgili adayım benden bunu istese hiç garipsemem, anında gider yaptırırım. Ondan da beklerim.

Erkekler "atın ölümü arpadan olsun" kafasında olduğu için çok umursamıyorlar ya da bunu dert edecek kadar cinsel deneyimleri olmuyor zaten, böyle dalga geçilmesinin sebebi bu.

yirmisantim

Ya nerde. Var mıdır diye soruyorum, yoktur diyorlar. Sonra herpesle, bel soğukluğuyla uğraş dur

phoenixboy

Istemem,isteyene gıcık olacağımdan sevgili olmak istemem. Hoş gider beraber yaptırırız. Hayatı uçlarda yaşamak mı dediniz? Son olarak,benimki de 20 santim.

kokhucre

İstemiyorum. "Şimdilik tek eşlidir herhalde, en son testte de bir şey çıkmadıydı" ve "Bir sorun olsa söyler" yolu ile hallediyorum.

aychovsky

millet taşağa vurmuş fakat istemekten çekindiğim için ağzını yoklamadan ilişki yaşamıyorum.

Yehova
1

mobil görünümden çık