arkadaslar iş görüşmesinde bu tarz bir soruya nasıl cevap verilmeli ? deneyimli bir çalısanım ve su an iş arama sürecindeyim su an gercekten 3 tane görüştügüm yer var ,iş görüşmesine gittigim yerlerde bu soru soruldugunda nasıl cevap verilmeli ? ben görüstügüm firmalar var hatta 1 tanesinden teklif bekliyorum tarzı cevap verdim .değerli görüslerinizi bekliyorum.




 

animalman +1

Açıkça söyleyin tutuşsunlar biraz

turkuaz

görüştüğü firmaların olması tercih edildiği anlamına gelir. Görüşmüyorum demesi de tam tersi. Bu nedenle her zaman "Görüştüğüm firmalar elbette var prensipte anlaştığım teklif yapmalarını beklediğim firmalar da mevcut." denebilir.
İK birimleri için aday sadece CV'den okunmaya çalışıldığı için kendinin fark edemediği ya da başkalarının bende buldukları şeyler var algısı yaratmak her zaman önemlidir. Unutmayın ki talep gören her şey değerlidir, insan algısı bu yöndedir. Başkası istiyorsa ben de isteyebilirim, ben onlardan önce alabilirim vs..
Bu sebepten doğru yoldan devam derim.

eyollamam boğadar :)

erty_ksk

animalman'e ben de katılıyorum.

himmet dayi

Nasıl ki onlar başka adaylarla da görüşebiliyorlarsa, senin de başka firmalarla görüşmen doğal bence, artı arkadaşların dediği gibi daha değerli bir izlenim bırakır.

sedat peker in yegeni

Söylemelisin. Onlara mahkum olmadığını da bilmeliler.

arnold schwarzeneger

Eğer sen iş başvurusu yapmamışsan onlar seni linkedinden sorup aramışlarsa "yok başka firma ile görüşmüyorum, prensipte de yerimden memnunum, sadece benim için bir fırsat olup olmadığını öğrenmek için geldim" diyebilirsin. Bunun dışında animalmen+1

SiyamkedisiZorro

Zamanında is değiştirirken 2 firma ile görüşüyordum ve ikisine de başka firma ile görüştüğümü söylemiştim. Birinde teklif aşamasına gelince diğerine de teklif aldığımı haber verdim, 2 gün sonra diğeri de süreçlerini kısalıp teklif verdi.

Kıssadan hisse: söyle tabii ki, rekabet iyidir.

vampir akrep

Cevaplar için tesekkur ederim arkadaslar.

detaylarda bogulan insan
1

mobil görünümden çık