Değerli ekşiduyuru ahalisi

Geçtiğimiz hafta yine bu ekranlardan görüş aldığım e-kitap okuyucu fikrinden, ihtiyaçlarımı da göz önüne alarak spen özelliği olan Samsung Note 10.1 2014 Edition modeline geçmiş bulunmaktayım. Aramızda bu cihazı kullanan arkadaşlara söz konusu tableti tavsiye ederler mi diye sormak istiyorum. Eksileri artıları ve yarım artıları ile.

Şu an sıfır Samsung note 10.1'in 2 gb ram modeli 700tl, 2014 edition denilen 3gb ram modeli 1100 tl civarında. Aradaki fiyat farkına değer mi? İkinci ele güven olur mu?

Yapacaklarım. PDF ders notlarımı okumak, üzerine not almak, internetten videolu dersler izlemek, olursa soru çözmek vs.

 

sizin için ekran çözünürlüğü önemli, o sebepten dolayı 2014 edition alın diyorum, ben de 2014 ed kullanıyorum

nucleon

Sadece 1 gb ram için o para değmez fakat spen özelliği senin işine yarayabilir. Not almak falan diyorsun, bu gibi durumlar için kullanışlı bir şey. Ayrıca farkları sadece bunlar değil sanırım; işlemcisi falan da daha iyi yanlış görmediysem, çözünürlüğü de farklı. Özellik olarak iki model de senin istediğin işleri yapman için yeterli. Pahalı olan seni maddi olarak sarsmayacaksa daha mantıklı.

osurdum

12.2 incli versiyonuna bak.

Simrug

12.2 aşar beni simrug

derttasahepsibunda

10.1 2014 kullandım, şimdi 12.2 kullanıyorum. dediklerini rahatlıkla yaparsın ama samsung çok geç güncelleme veriyor ve kasılma durumları oluyor bazen.

passion rules the game
1

mobil görünümden çık