Yaşamak dediğime bakmayın. Bu iki ülkeden birinde 1-2 ay geçirmek istiyorum yazın. Bunu nasıl mümkün kılarım? Uçak biletlerini karşılayabilirim ama onun haricinde çok param yok. Orada dönemsel bi iş bulabilir miyim? Gidip yapmış olan var mı? Bu iki ülkede kalmak için başka alternatif yollar var mı?




 

Dün akşam iki tane kafayı çekmiş çocuk üzerime yürüyüp para istediler nişantaşında. Güvenlik gerçekten çook kötü değilse ve büyük ihtimalle kimse boğazımı kesmeyecekse sıkıntı değil.

phoenixboy

Gençler teşekkürler ama ben bunları merak etmiyorum. Nasıl giderim diye soruyorum, gitme diyorsunuz. O bi önceki konuydu ve buraya sormadan gidip gitmemeye karar verdim zaten.

phoenixboy

nasıl yapalım şimdi uçak biletini biz mi alalım bro.

dokuzonbeş

Dokuzonbes teşekkürler kardeşim. Sen o çeneni yorma boşuna.

phoenixboy

Couchsurfing kullan bari. En onemli ihtiyac olan konaklamadan kurtarirsin.

baldur2

workaway diye bir site var. bir bak, uçak parası artı bir miktar para ile yaşayabilirsin.

matematik koyu

arjantin'i bilmiyorum da brezilya'nın büyük kesimi riskli. ha "biz fikirtepeliyiz bize bir şey olmaz" diyorsan başka :)

nawar

Esenyurtluyuz :)

phoenixboy

Brezilyalı 5-10 tanıdığım ve Brezilya'da okuyan bir Alman tanıdığım var. kalkıp başına dert açacağın yerlere girmezsen başına pek birşey gelmez diyorlardı. bazı favelalar sorunlu ama bazılarında hiç birşey olmaz diyordu Alman olan hatta ki Berlin'de büyümüş birisinin bakış açısı bu ise ben o kadar tehlike algılayamadım açıkcası.

çete kavgasından, ondan bundan kaynaklanan ölümler de yoldaki adamı rastgele öldürmek değil ki? öyle bakarsak Meksika harici Kuzey Amerika'nın en tehlikeli yerlerinden birisi Chicago ama birkaç bölgedeki çatışmalar haricinde oldukça sorunsuz gibi - genel istatistiklere bakılarak anlayamazsınız ki her zaman?

kulkke
1

mobil görünümden çık