markette 1€'ya görünce lan bi deniyim deyip aldım şu jack dönüştürücülerden. benim iphone kulaklığıyla denedim haliyle bok gibi ses veriyor. bu yöntemle güzel ses almanın bi yolu var mıdır yoksa başka aparatlar da mı edinmem gerekir?
bi de pc'den farklı efektler elde etmek için gitara nası eklentiler yapmam gerekir anlatırsanız öperim.

Aparat degil adam gibi kulaklik alman gerekiyor o kadar.


ya daha önce Dr.Dre Beats kulaklıkla da pek bi sonuç alamamıştım acaba aparatın da kalitelisi mi gerek?


Beats icin balon diyolar zaten. Hayir mesele sadece o degil yuksek dirence sahip bi kulaklik alman lazim amfi gibi seyler icin ve hayir o ufak aparatla alakasi olmaz.


beatsi özel olarak alıp kullanmamıştım yani vardı diye denemiştim :)
bu arada marshall'ın şu yeni kulaklığı için ne diyosunuz? çok komforsuzmuş ancak amfi için iyi diyolar


Aparatlar bazen gevşek oluyor. Tam oturunca daha iyi ses vermesi gerekirken tam oturmayınca daha yüksek ses verdiğine çok şahit oldum. Kulaklığı takınca biraz geri çekip ileri itmeyi de bi dene istersen.
