aslında güzel oluyor bu şekilde izlemek ama sanki bazen olayı kaçırıyormuş gibi hissediyorum. sizce devam mı etmeli yoksa türkçe altyazılı mı izlemeli ?

not : ingilizceme faydası olsun diye ingilizce altyazılı diretiyorum.


 

Devam etmekte fayda var, ingilizce'ye çok katkısı olur; zaten bir süre sonra cümlelerden, durumlardan anlamları çıkarırsın.

gezegen olan pluton

devam

groove

Daha önce Türkçe altyazılı ve severek izlediğin bir dizi olursa daha etkili olur.

Improbable

altyazıyı yükleyip sonra gizleyip altyazısız izlemeye çalış hatta. zorlanırsan geri alır altyazıyı göster der bakarsın

argent dawn

tabisi de devam etmelisin dostum

ex animo

hacı %100 emin ol türkçe altyazıyla daha çok şey kaçırıyor olacaksın. türkçe altyazı camiası rezalet bir halde artık. 13 yaşında bebelerin sınıf arkadaşlarına hava atmak için ya da twitter'da falan "çevirmenim ben yea" yazıp prim yapmak için at koşturdukları bir ortam haline gelmiş. çevrilen satırların en az %70'i falan yanlış alakasız saçma sapan şeyler.

ingilizce altyazıyla elde edeceğin en kötü anlama oranı bile türkçe altyazıdan iyi olacaktır.

birisi.
1

mobil görünümden çık