yasadigim ulkede bu makineleri buluyorum, iletisimi sagliyorum vs. ben olmasam da is yapilir ama uzun surede az arac seklindr oluyor ve iletisim saglanamiyor cogu zaman.
makina basina ne kadar alinmali?

%5


cihaz bedeli üzerinden %10 %20 arası


bu çok eski bir soru değil mi ?


alcapon: her makine turunun ki farkli olmali. kule vinc icin %20 alamazsin ornegin. o yuzden sormam gerekli maliyet bilgilerini paylasarak.
@accorbite, @rygard
neye dayanarak bu yuzdeleri verdiniz yani cikarimi nasil yaptiniz, reel hayat ornekleri var midir verebileceginiz?


%12+kdv. Emlakci komisyonundan gidin


daha önce kendim ticaretini yaptığım, ithal ettiğim ürünlerden. Genelde makul kar yüzdesi olarak bu uygulanıyor, sektöre ve rekabete göre, sabit giderlerin mal birim fiyatına yansımasının ekstrem olup olmamasına göre de yükselip alçalıyor.


arkadaşlar kendi ticaretini yapıp ithal ettiği ürünleri örnek göstermiş. Senin yaptığın şey ithalat değil komisyonculuk. Hakkı %5'tir. Tabiki serbest piyasa %1000'de istersin ama ben çalışmam %5 üzerinde komisyon ödediğim aracı ile. İlk fırsatta aradan çıkarmak için yol bakarım.


ithalatı sen yapıyorsun diye düşünüp %20lere kadar çıkabilir dedim. sadece aradaki komisyoncu isen accorbite'ın söylediği doğru.
