www.diplomaticcarsale.com

yabancidan yabanciya. benim teyzem hala pasaportu yabanci. ona aliriz bana da soforum diye vekalet verirse bu is tamamdir. fiyati uygun. dizel otomatik olmasi az yakar anlamina gelir mi sizce ? sadece bu beni dusunduruyor. ustune ustluk 4 ceker bu . ne kadar yakar sizce ?

bir de 7 koltuklu ve 80bin km de. volvo arac olmasi araca olan guvenimi bayaa arttiriyor. sizce 2008 olmasi cok gec midir?

 

Şehir içi yakıt tüketimi 11 Lt/100 km
Şehir dışı yakıt tüketimi 6.8 Lt/100 km
Ortalama yakıt tüketimi 8.3 Lt/100 km

eğer normal binek araçlarla karşılaştırırsan az yakmaz, ama suv alacaksan illa daha düşük yakan bulamazsın zaten bu seviye araçlarda. yakıt değerleri asagıdaki gibi ortalama 8.3 demiş 9-10 civarı yakar muhtemelen, yani 100 km de 35 lira eder.(benzin fiyatları da baya düştü tabi, yükseleceğini varsayarak biraz daha arttırabilirsin bunu).
2.4 200 hp arabayla benim sikko 1.6 115 beygirlik arabamla aynı yakıt sarfiyatına sahip olacaksın yani. bu tip bi araca baktıgın için zaten 100 km de 4-5 lt falan yakmayı planlamadığını varsayıyorum. Eğer arabanın sıkıntısı yoksa gayet iyi bence.

t joe

Vekaletle kullanim yasaklanmak uzere gibi ek bir bilgi vereyim hemen.

cizgilipijama

aracı yabancı ülkeden alıp türkiye'de kullanmayı düşünüyorsanız eğer aracın altı ay türkiye'de altı ay da alındığı ülkede bulunması gerekiyor. bilgi vereyim

metalika

yaş işlere giriyorsun. sebebi ne ki?
yaşı büyük
parası çok
yakıtı çok
avantaj nerede onu göremedim ben?

kahve kokusu
1

mobil görünümden çık