20 temmuz 2014 tarihinde son birasını içmiş bir kişiyim. o günden beri alkolü tamamen bıraktım.( düşünce mantıksız gelmişti içmesi :),gastrit ve reflü de var ayrıca yaşadığım bir sorundan dolayı o zaman içmeye devam etseydim sanırım komalık olabilirdim )

neyse 1 ay sonra almanya'ya dönmem ile 2 haftalık yoğun bir alkol maratonuna girmeyi hedefliyorum. 2 hafta kalacağım zaten akşamlarını ve gecelerini en verimli şekilde kullanıp tamamen kafa olmak istiyorum.

ama dediğim gibi 5 aydan fazladır tek yudum bile almıyor olmam o zaman ben de sıkıntı yaratır mı?

güzel içen birisiydim.(abartmak için söylemiyorum gerçekten ama 30'luk sigara kutusu ile oynan bir oyunda aşırı kötü olduğum için neredeyse 70lik viski şişesini tek başıma içip-kola ile- gecesinde eğlenmeye dışarı çıkabilen birisiydim)

şimdi korkuyorum ama :/ hem alkole karşı bağışıklık kaybetmiş olabilirim hem de o kadar alkol mideme çok zarar verebilir.

o yüzden erkenden mi başlasam hafif hafif içmeye? bira ile bir başlayayım dedim aldım 1 becks. lan o koku neydi öyle midem bulandı içmedim, döktüm.

viski yada bira içen bir insandım.

şubat başına kadar nasıl bir yol yordam izleyeyim? yada hangi ilaçları yanımdan eksik etmeyeyim(talcid kullanıyordum)

 

1 sene içmedim, öncesinde düzenli içiciydim diyebilirim, geçen haftalarda yeniden başladım. hiç öyle yabancılık çekmedim, hatta bira içmeyi sevmezdim bayağı güzel geldi bu sefer.

mide rahatsızlığı konusunda bir şey diyemeyeceğim.

kahin ahtapot paul

bence bu noktadayken hiç girişmeyin tekrar derim, kesinlikle içmek zorunda değilseniz eğer.

metabolizma zaten hemen adapte olur o sorun değil, iki gece 4'er bira içsen birkaç güne ayı gibi içmeye başlarsın. alkolizm çok kolay geri çağırılabilen bir bağımlılık zaten. yapma derim.

yapacaksan da, drink responsibly diyelim.

sanal hayvan

gastrit ve reflü 2 haftalık maratonda sıkıntı verir. bence sen insan gibi iç yani kararında. çünkü birden abanırsan gastrit ve reflü senin maratonu sonlandırır.

anti silence

iç kardeşim iç. öldürmeyecek ya? keyfini çıkar. sonra yine bırakırsın.

not: reflü hastası güzel bir içiciyim.

justinho26

ben 7-8 ay kadar bir ara verdikten sonra 3 birayla çok iyi kafa olmuştum ki daha öncesinde iyi içen biriydim senin gibi. insandan insana göre değişiyor olabilir fakat bildiğim kadarıyla tolore eşiğin düşüyor zamanla. mantıklı olan da o zaten.

vatandasacartcurtyok

Gastrit ve reflü varsa bence uzak durun mümkün olduğu kadar. Ben bira bile içemiyorum mesela,bu hastalıklar varken siz neler içebiliyorsunuz ? (ben neden içemiyorum lan :/ )

birfincankahvedahaisteyenadam

@birfincankahvedahaisteyenadam aslında önce talcid içip, sonra alkol alıyordum o yüzden çok dokunmuyordu, sonra bir yaz bunun mide kanaması yapabileceğini-arkadaşının başına geldiğini- söyleyince bunu yapmaktan vazgeçtim. içip içip sonrasında talcid aldım. ama tabi böyle yapın demiyorum belki sizinki benden ileri seviyededir daha çok zararı olabilir size :/

@vatandasacartcurtyok işte olabilir mi ki acaba? eski halime gelmem 1 haftayı bulsa, ilk haftanın sıkıntısını çekerim diye korkuyorum :/

@sanal hayvan 2 haftadan sonra yaza kadar tekrar bırakacağım. dönemsel yani :)

c1b2k3

tekilayla başla. bulabilirsen patron iyidir. günlük 7-8 shot. mideye de çok faydalıymış :)

arras
1

mobil görünümden çık