edit: oyun oynamıyor. yani birbirine can göndermek için vs şeklinde bir durum yok.
edit2: çalışmıyor. öğrenci. yani birinde iş arkadaşları diğerinde normal arkadaşları durumu söz konusu değil.

eski sevgilileri rahatsız etmiştir. Ondan yeni hesap açmıştır.


@basond, ben de öyle düşündüm ama üçü de birbirinde ekli. yani araştırıp da bulmadım. soruya da ekledim acaba, dr jeykll and mr hyde sendromu gibi kişilikle alakalı bir şey olduğu geldi aklıma. daha önce de psikolojik bir tedavi gördüğünü söylemişti. ondan kaynaklı olabilir mi diye düşündüm. tuhaf geliyo bana.


birinde akrabaları birinde iş eşrafı birinde okul arkadaşları olabilir. olmayadabilir. bunu asla bilemeyeceksin, sorsan da anlamsız ve saçma bir cevap alırsın.


@fucking machine in my head, aynen öyle sormak da istemiyorum. @basond'ın dediği gibi bir şey olsa en azından diğer ikisi gizli olur. diğer sevgilileri rahatsız etmesin diye falan ama işin garibi, üçünde de hemen hemen ortak arkadaşlar var.


Bi kadınla tanıştım İsg uzmaniydi. Bi kişisel hesabı vardı bir de is icabı kullandığı hesabı.o mantıklı gelmişti ama üçüncüye mantıklı bi açıklama getiremedik belki stalking amacıyla kullaniyordur.


Oyunlarda can göndermek için olabilir.


@bokmuhendisi, doğru söylüyorsunuz da. o çalışmıyor. yani öğrenci. çalışsa aklıma yatar ama tuhaf geliyor işte.


Bir arkadaşım zamanında Farmville için kendi asıl hesabı dışında üç farklı hesap daha açmıştı. Sürekli birbirilerinin tarlalarına girip bir şey ekiyordu. Oyun oynuyorsa kendine destek için açmış olabilir.


kardeşim, duymak istemediğin bi cevap geliyor istersen sölemiyim ya da ben söliyim sen okuma....
kız kaşar. böle eriyen cinsten.


arkadaşlar oyun oynamıyor. biliyorum.
hem de öğrenci olduğu için birinde iş arkadaşları diğerinde de normal arkadaşları durumu olması söz konusu değil.


Sağlam stalker o zaman. Olaya iyi yönünden bakmaya çalış belki en az bi hesabıyla seni takip etmiştir.
Ayrıca candy crush tutkunu da olabilir.farmwille denince aklıma geldi annemin öyle bir planı olmuştu vaktinde, hesaplar arası can gonderecekti kendine. Ama gençlerin can olayına ihtiyacı olmuyordur arkadaş sayısı kaynaklı.


Üç hesaptaki arkadaşları da ortak mi?


@camfrog sönmez, bin şüphe bir kanıt etmez. böyle olsa neden üçü de birbirinde ekli olsun diye düşünüyorum ama işte. ilk defa karşılaştım böyle bir şeyle.


@bokmuhendisi, üçündekiler de ortak ve oyun oynamıyor. hatta böyle bir sohbet açılmıştı. oynamıyorum demişti.


peki madem ama sonra gelip buralara '' bi kız vardı 3 hesabı olduğunda hiç kötü düşünmemiştim meğer birinde okuldan bi çocuğu idare ediyomu....'' filan gibi şelerle gelme cidden çok makara yaparım :(


@camfrog sönmez, ama çok tuhaf geliyor ne bileyim. böyle bir şey olsa birbirinde neden ekli olsun. hem de ortak arkadaşları var üçünde de. sadece anlam veremedim işte.


Valla ben kadınları hiç anlayamadım zaten. mantıklı bi açıklama da getiremedim. oyun da oynamiyormus( şu zamanda gerçekten anormal karşılanan bir durum) ya çok orijinal bi kız ya da bi tirtlik var. Belki de dediğin gibi psikolojik bir durum söz konusudur,en iyi ihtimal bu tabi.
Hakkında hayırlısı.


kardeşim birileri engellemiştir, başka hesap açmıştır, birinde x i takip ediyodur diğerinde y yi filan... bunun mantıklı bi izahı yok başka.


@bokmuhendisi, aynen hiç mantıklı açıklama yapamadı arkadaşlarım da. çok tuhaf geliyor. insan neden 3 tane facebook ihtiyacı duyar. hem çok orijinal bile olsa inan bu çok işsizlik olarak kaçar bence.
@camfrog sönmez, takip ettiği kişiler de onun birbirinde ekli hesaplarından onu yakalayamaz mı sence? :S orası daha çok tuhaf sanki.


stalker olması da mantıklı gelmiyor. çünkü bunu yapsa kendi adıyla neden açsın. yakın arkadaşlarından birinden rica eder şifresini ya da kendi fake açaarak takip eder. tuhaf valla. zaten kız biraz tuhaf ya neyse.


Diger 2 hesabi caldirmis olmasin?
kiz komple feyk olmasin?
Ne sacma bi durum lan.


yok ya hepsi birbirinde ekli. hem çaldırmış olsa nasıl ekli olsun ki. anlaşıldı biz bu işin içinden çıkamayacağız :D


Orijinallik kısmı bizim anlamlandiramadigimiz için getirdiğim yorumdu. Şahsen ben tek hesabı bile olsa facebook kullanıcılarına işsiz gözüyle bakıyorum( tabi bakış açısı bu yanlış olabilir, mesela ben facebook kullanmıyorum ama issizim aynı zamanda) neyse. Çok Takılma bu facebook olayına, hoslanma olayının boyutu doğrultusunda birebir muhabbete girip tanımaya çalış, böylece ağır kezban olup olmadigini daha iyi anlarsın ya da direk sorarsin üç hesap ne is diye.
Özetle Oldu oldu olmadı çay içeriz.


@bokmuhendisi, dediğin çok doğru. ama sorunca da asıl cevabı alacağımı sanmıyorum. bu sefer de bak beni takip ediyor falan diye triplere girmesini de istemiyorum açıkcası. iş sakatça bir şey. bu arada ben de senin gibi düşünüyorum face konusunda.


kardeşim o kızdan sana hayır gelmez.


@doxanikee, herkes öyle diyo :D


Sohbetiniz varsa direkt sorun bence bunu sormayacaksınız da neyi soracaksınız. bir de 3 tane facebook hesabı olan biri bunu sormanızı yadırgamaz bence.
bi de eğer öğrenirseniz bizimle de paylaşır mısınız çok merak ettim.


@hesabım silindi kırgınım modlar çok sorma taraftarı değilim ama konu açılırsa soracağım. çok tuhaf geldi. hadi 2'yi de anlarım da 3 neyin nesi diyor insan istemez.


En mantıklı açıklamam " allahın hakkı uctur" siarini arkadaşın benimsemiş olması şeklinde olacak.
Bence sen bu kızdan vazgeç, gel sana eli yüzü düzgün, is güç sahibi(facebook kullanmayan) bi kız bulalım.


valla neden bilmem ama saçmalık. yaşı genç olabilir ergendir. bir de numara yazar bunlar profillerine öyle mi?
Mesela Ebru Yılmaz 1 Ebru Yılmaz 2 gibi


@bokmuhendisi, facebook'u olmayan kız mı kaldı birader :D aah ah.
@secilmis uye, yok öyle de değil. koskoca ahali çözemedik bu olayı. teoriler çok yersiz kaldı.
bu işten anlaşılan hiçbir şey anlamadığımız :D
