[q]
(4) 

XBOX 360 Hakkında

speira #858133
Merhabalar bir sorum olacak,

Bu xbox işini düzgün, legal yapalım istedik ve xbox'ımızı kırdırmadık. Ayda 1 oyun almak belimizi bükmez gibi bir düşüncemiz vardı. Lakin fark ettik ki bazı ilgilendiğimiz oyunlar Türkiye'ye satılmıyor. Örneğin Harry Potter for Kinect veya Wipeout almak istiyoruz, alamıyoruz. Bunun üzerine biz de bölgemizi USA'e transfer ettik (legal kalacağız diye illegal bir şey yaptık, fakat support.xbox yetkilileri "bir şey olmaz yea yapın nolcak" demişler). Şimdi de arkadaşa kredi kartı veya paypal hesabı beğendiremediğimizden oyun alamıyoruz.

Code satın alıp redeem etmek tek çaremiz herhalde, ama code satın alacak site de bulamıyoruz (UK için code satan bir iki yer bulduk da USA'de çalışacak mı? bir de çok "zayıflama hapı" sitesine benziyorlar, ne kadar güvenilirdir...). Yani zorla "kırdırın" diyorlar. Yok mu bunun bir çaresi?

 

kutulu oyunu kargo ile amazondan vb. sipariş etmek kalıyor geriye legal olarak. code satan yerleri de biraz araştırırsanız kullanıcı yorumları ile değerlendirebilirsiniz. ancak her halükarda kredi kartınızla almanızı önermem (güvenilir olduklarına dair bir yorum bulamadıysanız tabi)

givemesomesubstance

www.amazon.com

Sunu alip sonra xbox live'dan istediginiz oyunu satin alip cihaza indirebilirsiniz

düşünüyorum öyleyse vurun

@giveme kutulu oyun amazon bir ara göndermiyordu gümrük vs. muhabbetine siz alıyor musunuz?

@düşünüyorum onu satın almak için U.S. billing address istiyor, siz bu işlemi yaptınız mı daha önce?

ikinize de teşekkür ederim.

speira

bir amazon hesabi yaratin adresinizi de bir us hesabi yapin, sonuc olarak size bir sey kargolamayacaklar, dijital kodu gonderecekler ve evet amazondan bir cok sey aldim billing us only olan.

düşünüyorum öyleyse vurun
1

mobil görünümden çık