beyler korsancılık , hak hukuk meselesi bir kenara; ıstedıgımız oyunu netten indirip veya oynayan bır arkadasımızın bilgisayrından flash bellege atıp oynamak yerine neden steame para verip oyun satın alıyoruz.
avantajları nedir.crack falan yok heralde anladıgım kadarıyla.gerci bu bile yeterli bir neden tek basına.



 

ben sadece online oynayabildiğim oyunları veya 20 cent'lik olan ama trading card veren oyunları alıyorum. single player oynayacağım oyuna para verecek kadar zengin değilim ne yazık ki. onun dışında crack'le uğraşmamak yok oyunu yükle crack yap yok sorun çıkarsın cart curt derdi yok bir tuşa basıyorsun oynamaya hazır hale geliyor acayip kolaylık. gerçi bana koymaz korsan cd dükkanlarında büyüdüm ama vakti olmayan insanlar için veya bu tür şeylere aşina olmayanlar için özellikle büyük kolaylık.

proletarier aller lander vereinigt euch

dertsiz tasasiz calisiyor oyunlar. en para yarisini geri veriyor zaten, komik paralara guzel oyunlar alinabiliyor.

oshamahue

tanıdık arkadaşlarımla multiplayer çeviriyoruz. toplu sohbet açıyoruz bi de konuşmuş arayı kapatmış oluyoruz. zevkli yani.

yoksa tabiki torrent'e abanırım. crack falan 5 dakikalık olaylar. ne olacak ki....


bi de counter temiz açılıyor bunda. kafa rahat.

drystedb efficacious

güncelleme geliyor, bugfix geliyor, hele biraz para veriliyorsa hile hurda pek olmuyor, iki tık tık ile online oynuyorsun, achievement vs gibi bir sürü olanak var, otomatik güncelliyor, çok büyük indirimler yapıyor vs vs.

çok pahalı olmadıkları sürece steam'den alıyorum ve oynuyorum. pahalı olanların da indirimlerini takip ediyorum.

repins

ben genelde beğendiğim oyunları satın alıyorum fiyatları çok absürt değilse. bir de walking dead serisi ile wolf among us'ı aldım hem yapımcısını sevdiğimden dolayı hemde sonraki sezonların save game'lerini rahatça aktarmak için. bu oyunları öneririm bu arada.

mattiadestro

cevaplayanlara tesekkur edıyorum
multiplayer oynamaya ne gibi katkısı var steam'ın?

romali kole marcuss

beyler arkadaşlarla nasıl cs zero age of falan oynanır acaba :(( arkadaşın kurduğu haritada oyuna katıl dediğimde server bulunamadı hata veriyo

baba131
1

mobil görünümden çık