herkese selamlar,

2 gün önce internetten görüp başlıktaki wifi menzil arttırıcıyı satın aldım. modem salonda olduğu için odamda playstation ve laptoptan düşük sinyal alıyordum. genelde 3-4 cubuk civarı geziyor. cihazı kurdum sinyal seviyesi direk yükseldi %100'lere yaklaştı ve sıkıntısız bağlantı yaptım.

fakat 1 saat kadar sonrasında ani bir şekilde modemden kopup tekar bağlandı. o arada oyundan fln koptum. ancak ana modem hala internete baglıydı. sadece repeater kısa süreli bir kopma yasadı. herhalde ufak bi baglantı sorunu oldu dedim gectim ancak bunu yaklasık 1 saat arayla durmadan tekrarlamaya basıadı ve cok sinir bozucu bir hal aldı.

uydunet kullanıyorum ve daha once kendi modemim bana boyle oyunlar oynamıyordu ama bu aleti buyuk umutlarla almama ragmen ve duzgun calısmasına ragmen boyle bır sıkıntı cıkarmakta.

cok sınırım bozuldu :( alete reset attım tekrar kurdum, yerini fln degistirdim her defasında aynı kopmayı yaptı.

bu konuda bilgisi olan arkadasların tavsiyelerini bekliyorum yoksa aleti geri göndermeyi düsünecegim ve hic o islerle ugrasmak istemiyorum.

simdiden cevap yazacak arkadaslara tesekkurler.

aletin linki asagıda oradan da inceleyebilirsiniz.

www.teknobiyotik.com

 

Geri ver tp-link al.

sutlu nescafe

tp-link daha stabil bir alet midir? biraz araştırdım onun hakkında dark kadar yorum bulamadım.

sour diesel

Yorum bulamadım derken? Dünyaca ünlü bir şirketin ürünleriyle ilgili darktan daha fazla yorum çıkmalı.
Bence daha stabil darka göre.

sutlu nescafe

dark alman hata, 300 mbit önemli değil adam gibi bir markadan al.

mattiadestro

Tamam arastiracagim. Eger basit bir cozumu varsa gondermek istemiyorum ancak direk cihazdan kaynakli bir hata ise yapacak birsey yok.

sour diesel
1

mobil görünümden çık