[ask]
(6) 

nasıl yapsak

reavelyn #841983
bir hatun kişi var. bununla muhabbetim pek sınırlı, aynı ortamda bikaç kez konuşabildik ama ne zaman konuşacak olsak gayet samimi yaklaşıyoruz karşılıklı. ufak tefek meseleler ama kızın samimiyeti çok hoşuma gitti. tanımak istiyorum hanım efendiyi.

ama ortamlarımız kendiliğinden pek kesişmeyecek, bahane bulup bulup yanına gitmek, kasmak istemiyorum. yarın öbür gün gidip diyeceğim ki (ufak bir ayaküstü muhabbetin üstüne) ''yakın zamanda tiyatroya gideceğim, eşlik etmek ister misin?''

kabul eder mi, etmez mi bilemiyorum bence ikisi de eşit ihtimal de, çok cüretkar olmuş olur muyum onu kestiremiyorum

 

bi şey olmaz ya, tiyatronun nesi cürretkar abi. tiyatro alt tarafı. go get'em tiger.

bugunku antremanda goz dolduran futbolcu

konuştuysan kabul edebilir, yabani değilse. türkiye için her şey cüretkar ama cüretkar olmuş olmazsın :) rahat ol. olmasının normalliği ile olmamasınınki aynı, yeter ki medeniyet olsun.

uykusunu yakalayan adam

bana kalırsa burada temel nokta şudur; tiyatroya gidelim mi derken heyecanlanırsan, bunu bir çıkma teklifi haline getirirsen, ya da o gerginlikte olursan sıkıntı olabilir. bu teklifi öyle bir yapmalısın ki, sanki "canım çikolata istedi ya, gel bakkaldan iki tane alıp geri dönelim" deme samimiyetinde ve rahatlığında olmalı. sen rahat olursan o da rahat olur diye düşünüyorum.

semsettin

madem aranızda bir samimiyet oluştu, facebook'tan eklemende sorun yok bence. oradan biraz muhabbet, geyik derken "xyz oyununu merak ediyorum, çok iyi diyorlar, eşlik etmek ister misin?" tarzı bir teklif götürebilirsin. gelirsen çok güzel, gelmezsen de sorun değil havası yaratmak lazım.

r_u_h

gayet hoş bence. hem kültür şeysi de var.

(bkz: kültürlenin lan)

shiranai

Cevaplar için sağ olun. Ruh, feysbuk ve telefon olayından pek hoşlanmıyorum ben kaldı ki kızın da hesabını bulamadım zaten o yüzden o iş yaş.

reavelyn
1

mobil görünümden çık