selamlar...

böbreğimde taş var. doktorun verdiği ilaçlardan biri ya da içtiğim bir şey fena bulantı yapıyor ama hangisi?

CİPRO-500 mg
VOLTAREN-75 mg
BUSCOPAN PLUS

Bulantı için Motilium aldım ama nafile. Bu arada epeyce limon suyu ve altın otu çayı içtim. Şimdi su bile içemiyorum, kusamıyorum da.

 

cipro yapar bana yaptı. buscopan mideyi rahatlatıyor aksine. voltareni bilmiyorum.

harekatamiri

Bobrekteki tas basli basina bulanti sebebi olabilir keza idrar yoku enfeksiyonu da.

vendorth

prospektüse göre üç ilacın da yan etkisi bulantı. Ama ben de antibiyotikten yana kullanırdım tercihimi yine de. bir de altın otunda kumarin var biliyor musunuz bilmiyorum ama böbrekler için zararlı kendisi yani zaten ilaç kullanıyorsunuz bilinçsizce ot çöp içmeyin lütfen daha çok zarar vereceksiniz böbreklerinize.

rexex

teşekkürler...

ciproyu ve voltareni kestim. çayı da tabii ki.bulantı hâlâ geçmedi ama bakalım.

capitale de la douleur

ilaçları kafana göre kesmen iyi değil. böbrek taşının kendisi mide bulantısı yapar zaten. ben o illetin kitabını yazdım neredeyse :) ilaçlarını doktorunun reçete ettiği şekilde alman önemli. çok rahatsız olursan doktoruna danışır, onun vereceği bir ilaçla mideni rahatlatırsın.

dessy
1

mobil görünümden çık