ev doğuş üniversitesi'ne çok yakın. gidilecek bina ise şu: maps.google.com
acıbadem-hasanpaşa arası şimdi neyle nasıl şeyapılabilir deyin hele. mesafe çok görünmüyor, yürüyerek yarım saat falan sürer sanırım gitmek. normalde onu tercih edebilirim ama şu an hem ayağım sakat hem de o taraflar pek güvenli değilmiş diye okudum. gerçi ana cadde, ne olabilir ki diye düşünüyorum ama gelin arabasındaki insanların öldürüldüğü bir ülkede temkinli olmak lazım yine de.

taksi 6-7 tl yazar.
acıbadem caddesi'nden minibüslere binebilirsin.


@douchebag, abi düzenli gidicem buraya tek seferlik değil... ha sen olsam her seferinde taksiyle giderdim tabii skiyim minibüsü o ne öyle fakir gibi :(


bi sefer taksiyle git. sonra oradaki insanlara sor en verimli ulaşım seçeneğini.


okuldan vezneciler metro-zincirlikuyu-metrobüs ile kolayca gidebilirsin. Evden de yürünür sanırım bilmiyorum acıbadem'in neresindesin. orası güvenli değil diyene güldüm hakaten, alakası yok. Hemen belediyenin çaprazı.


@whoosie, aslında okul bilgisi çok gereksiz oldu, buraya gideceğim saatle okul saatinin hiç alakası yok. ben acıbadem caddesi'nden değil de diğer taraftan bakmıştım hep. o cadde üzerinde durak vardır ve herhalde o duraklardan geçen otobüslerden en azından biri aşağı gidiyordur... ordan bulurum herhalde. niye diğer tarafa baktıysam.


hasanpaşa nın başı,kadıköy belediyesi karşısı,minibus var doğuştan aşşaya saldığında diye biliyorum.
