Seviyor musunuz magnetleri?

prntscr.com


 

imgim.com

fallthepieces

tüllü püsküllü nikah şekerleri güzel değil.

magnet seviyoruz. evde magnetten buzdolabı görünmez halde.

nop

benim yok, aile evinde var. tatillerden vs anı olarak alınmış magnetler.
açıkçası pek sempatim yok kendilerine olsa da olur olmasa da. gözüme batmıyorlar ama özellikle magnet alıp dolabın kapağına koymam.

oy fotografa şimdi baktım, bu ne kalabalık öyle. yok kalsın, bu şekli gözüme batar benim.

nwnd

öğrenci evimde genelde yemek sipariş edilecek yerler, tesisatçı vs. o tarz şeyler var. bir de arkadaşımın hediyesi bir tane düzgün bir şey.

normal evimde de(aile evi) genelde benim tatillerde gidip geldikçe "anı" olarak aldıklarım var. ya da komşunun, teyzemin falan.

iste o kavunici balik

Gezdigim yerlerden aliyorum ama hicbirini buzdolabina yapistirmiyorum.

delifaruk

Severim. Eşimle beraber gittiğimiz heryerden, hatta arkadaşların gidip gördükleri yerlerden bize getirdikleri magnetlerin hepsini koyarız. O donuk elektronik eşyaya bir ruh katıyor.

quaker

Sevmem ama var. Not için kağıt falan var. Bi de faturaları dolabın üstüne yapıştırıyorum, onları tutması için alelade bi takım magnetler var.

buff

o kadar değil ama var sadece kendi gittiğim yerlerden aldıklarım var. işlevsel (bişeyler tutturmalık) kullanıyorum.anne evinde -annem sevmemesine rağmen- nikah şekeriydi, her gezenin bişeyler almasıydı derken bi dolu. annem arada atarlanıp yok ediyo hepsini.

niye ama

Var. Hem gezdiğimiz yerlerden, hem de milletin gezdiği yerlerden. Geçenlerde abimin bir arkadaşı New York magneti takmış oraya hediye olsun diye. Eve gelmişti, takıvermiş oraya. Abimle birbirimize "Hangimiz New York'taydık" bakışını attık anlayana kadar.

Yer magneti olmayan tek şey, sucunun telefonu.

aychovsky

Kendi gezdiğim yerlerden hatıra olsun diye alır takarım oldukça var nikah şekeri takmıyorum. İnsan sonra bakınca anıları tazeleniyor güzel oluyor bence

ayhsegul

Yurtdışından aldıklarım var sadece.

boyalı kuş

bende magnet ve benzeri olan gezdiğim dolaştığım tüm şehir ve ilçelerin adının olduğu bir koleksiyon var.buzdolabının üstüne yapıştırmaya kıyamıyorum.

uykulu_fb

Hem düğün, nişan, sünnet ve doğumlardan alınanlar; hem gezilen yerlerden hatıra amaçlı alınanlar; hem de market vs. yerlerden sipariş amaçlı magnetlerimiz için ayrı ayrı yerleri var. Severiz kerataları...

sku
1

mobil görünümden çık