gec mi kaldim yoksa ? spor amacli kullanicam. sehir disinda bir yerde oturuyorum bisiklet surecek guzel yerler var burada. yokuslar tepeler duz yollar flan.

bir de aldigim zaman guvenebileceigim uzun sure gidecek kaliteli birsey almak istiyorum. bunun icin kesenin agzini acabailirim.

bisiklet almak mi yoksa kiralamak mi daha mantikli. aylik kirasi 400 tl olan bir yer buldum mesela

 

sana göre değişir, istanbul'dayım yağışlı günler dışında(bir de aşırı soğuk günler dışında) gayet sürülüyor. bence en büyük engel çok yokuş-iniş olması. terlerim-üşütürüm-hasta olurum dersen bilemem. o fiyata kiralamaktansa almak daha mantıklı geliyor.

doxanikee

sürebilirsin ama koruyucu olmadan el ve yüzün açıkta kalan kısımlarını korumazsan aşırı çatlayacaktır. trek, salcano, bianchi'ye bir bak. aylık 400'e bisiklet kiralamak aptallık. o fiyata gider bisikleti alırsın.

Huan8

kiraalama 2-3 aya yaz kış süreceğin bi şey alırsın zaten. ölçülerini internetten araştır ya da buradan yaz sana ideal bisletleri öneririz buradan.

madyb

birkaç yıldır bisiklete biniyorum, ilk önce bir mtb aldım, 8 ay sonra yol bisikletine geçtim, şimdiki aklım olsa ilk önce hibrit ya da city bir bisiklet alır, daha sonra yol bisikletine geçerdim. mesela salcano city sport ya da city fun serisi ile başlayıp, xrs 030 ile devam ederdim f/p açısından iyidirler, kullanan arkadaşlar memnun.

Bisiklete kışın da binilir ama kıyafetler daha kaliteli olmalıdır, nefes alabilen kıyafetler seçerseniz teri sürekli dışarı atacağınızdan hastalık riskiniz pek olmaz, aksine bünyeniz bile güçlenir.

celik comak

geçen kış istanbul içi yüzlerce km yaptım, yağmur çamur olmadıkça bisiklete gayet biniliyor. celik comak doğru söylemiş asfaltta süreceksen yol bisikleti düşünmelisin. 400 tl ye sıfır bisiklet almak yerine ikinci el bişeyler bakman daha mantıklı olur.

svarte dauen
1

mobil görünümden çık