yok mu bu isin daha korsancasi ne bileyim iste bagajda goturen ya da charter la tavuklarla beraber gidebilecegim bi ucak...hayır otostopla gidilebilse bakmayacagim pos bıyıgına atlayacam ama...bu konuda bilen duyan goren pls ltf tsk

endonezyaya ucuz bilet bulman cok zor ama söyle yapabilirsin.singapur veya malezyaya indirimli bilet bulursun.oraya vardıktan sonra feribotla geçersin.öncelikli tavsiyem singapur üzerinden olur.güzel bir yolculuktur.her iki taraftada vize problemi yoktur.
çirkin bir yol denemek istiyorsan mümkün olan tren bağlantılarıyla taylanda kadar ulasman mümkün ilk durağın rusya olmak kaydıyla 18 gün kadar sürüyor.
ikinci bir şekilde yanılmıyorsam iran üzerinden arap ülkeleri aktarmalı malezya uçağı olması lazım.o kanalda ucuz bilet bulunabilir.
gulf air denenebilir bazen çok uygun fiyatları oluyor.
en son aklıma gelen şekil bir şekilde taylanda ucuz bilet bul.oradan aktarmalarda bekle.son dakika bileti almağa çalış yada cüzdanı kaybettim uçurun beni diye şarla.
