bu adam melo penalti cektikten sonra niye melonun ustune atladi ? en buyuk soru bu ? ben ne oldu aralarinda anlamadim. direkt fiziksel saldiri degil mi bu ?

hakem neden ayirmaya calisiyor ? ceza veremez mi ? acayip buyuk cezalik bir hareket yani bu ?

hakem ayirmaya calisirken, volkan gidip hakemin boynundan tutuyor. tipki sabri reyizin bir zamanlar volkani kedi gibi enssesinden tuttug gibi

 

beyin yerine bulaşık süngeri taşıdığı için.

arnatuile

Meloyu sinir etmek için..
Bir fenerli olarak diyorum ki, volkan emre ve meloyu blender ile karıştırıp sabriye içireceksin, futbolu katlediyorlar resmen, dün soma için oynadıklarını unuttular resmen, başkanlar da ayrı bir olay zaten.

redeath

adam dengesiz, psikolojik problemleri var. sahayı bırak tribünlerde bile bulunmamalı. bu tip kişileri futboldan uzaklaştırmak gerekiyor. bizde de melo var mesela arada sırada böyle şeyler yapan. emre de bir başka boyut. alayını uzaklaştıracaksın.

hem saha içinde hem de tribünlerde - hatta sokaklarda - huzuru da futbolun zevkini de bozuyorlar.

fakyoras

futbolcu olmasaydı ne o kadınla evlenebilirdi ne de nebileyim işte bi bok olamazdı

jimmy jib

Asıl soru hakem bence. Abi penaltı kaçıran rakibine koşup uçan tekme atan futbolcuya sen nasıl kırmızı kart göstermezsin ya. Volkan gibi adamlara meydan verirsen her türlü hareketi yapar abi, vermeyeceksin, çıkarıcaksın kırmızıyı. Euro 2008'de italyan hakem acıdı mı? Orda da böyle magandalık yaptı, çat diye çıkardı adam kırmızıyı. Rezalet, başka bir şey değil.

bugunku antremanda goz dolduran futbolcu

volkan'a hak vermemekle birlikte orada volkan doğrudan melonun üzerine atlamadı. melo'yu kışkırtmak için çok yakınından sevinçke havaya zıpladı. melo'da onu düşürmek için kambura yatar gibi bir hareket yaptı.

dahili meddah

@dahili meddah'ın dediği gibi. bir de Melo penaltı atarken bu boksörlerin kullandığı plastik diş korumaları var, sanki o vardı ağzında ve onu böyle ileri doğru dışarıya çıkarttı topu dikerken özellikle Volkan'a bakarak.
Bu dediğim, gördüğüm ise o da masum değil zaten bunu iyi biliyoruz.
Ya da ağzındaki sakızdı ama ben öyle bir şey gördüm.
Yani %100 emin olmak için tekrar seyretmem lazım tabi.
Not: Ikisi de berbat karakterli oyuncular ve biz bunlara alkış tuttuğumuz müddetçe bu işler bitmez.
Editasyon: Her iki oyuncu da sarı gördü diye biliyorum.

gece lampulu

maç boyunca çok gerginlerdi zaten. geçen sezonlardan da bir husumet var. melo penaltıyı kaçırınca volkan adamın kıçının dibinde zıplayıp sevinç gösterisinde bulunmak istedi ergen gibi. melo da mini çakal olduğu için volkanın koşarak geldiğini gördü ve onun yoluna çıkar gibi yaptı. böylece volkan melo'nun tepesine binmiş oldu. neticede ikisi de kişilik olarak beş para etmezler.

yalnız melo sarı kart görürken volkan'a kart gösterilmemesi kısmını ben de anlamadım. (edit: volkan da görmüş)

zaten dünkü maç futbolcusuyla, yöneticisiyle, stadıyla, seyircisiyle, yorumcusuyla ve kupa töreniyle türk futbolunun özeti gibiydi.

sir gawain

Melonun penalti öncesi agzindaki sakizi volkana hareket ceker gibi göstermesi her şeyi ortaya koyuyor'volkan orda yaninda geçecekti :D

diss0640
1

mobil görünümden çık