not: thy

amerika'ya yolculuksa girişte kontrol ediyorlar komple. aşısı eksikse geri bile gönderebilirler. diğer ülkelerin politikalarını bilmiyorum.
yurtiçi uçuş ise kontrol etmiyorlardı galiba. bir de, taşıma çantasıyla birlikte 6 kiloyu geçmemesi gerekiyor, yoksa kargo bölümünde gidiyor, kabine almıyorlar maalesef.


thy'nin sınırı 8 kilo diye biliyorum. kuduz aşısı yoksa problem çıkartabiliyorlar.
www.turkishairlines.com


önceden 6 kiloydu sınır, demek sonradan arttırmışlar, iyi de olmuş bence. yurtiçi seyahatlerde de hiçbir zaman bakmadılar benim köpeğin karnesine vs. ama siteye yazıyorlar tabii, kural gereği.
ama bi de zaten kuduz aşısı falan tam olsun hayvancağızın, o kadar da değil :))


kafesi ile sekiz kilo da. kilosuna bakan oluyor mu? benim kedi 8 kilo zaten . mesela bagajı tarttırmadığımız çok oluyor. bilenler yanıt verirse sevinirim. bir de bagaj durumları nasıl?


@mr fusion, her seferinde tartıyorlar, ona göre ücreti ödemeye gönderiyorlar, tarttıktan sonra yani.
