
çok maliyetli. e trafik yok.


ipnelik işte. gece hayatı olmasın diye milletin. yoksa milletin gayet de kullanacağını biliyorlar. sefer sıklığını azaltarak sürdürebilirler isteseler, maliyet bahane.


20 dkda bir yap gene yap, bak millet nasıl kullanıyor o zaman. metronun gün içindeki kullanımı, gece masrafını çıkartmıyorsa da kaldırsınlar komple metroyu. CAMLARA YAPIŞIYORUZ BE!


çünkü erken yatsınlar, erken kalksınlar, az enerji tüketsinler, çok çalışsınlar.


Ray, tren, enerji hatlarinin bakimi,tamirati, temizligi ne zaman yapilsin?
Avrupada pek cok sehirde daha erken bitiyor bu arada.


Bildigimkadarıyla gece hayatını bitrmek için saatler erkene alınmış..


Raylarda metal yorgunluğu oluyor. En az 4-5 saat dinlenmeleri gerekiyor. Başka bir sebebi yok, dağılabilirsiniz.


Ankarada 23.00 te bitiyor. Arada yoldan falan çıkıyor. Milli irade böyle istiyor sen ne karışırsın?


Bence de Gelişmiş ülkelerde olduğu 24 saat çalışmalı pik saatlerde seferleri sıklaştır, diğerlerinde azaltırsınız.


raylardaki metal yorgunluğuyla alakası yok zira almanyada geceleri 2 saatte bir seferler oluyor.moonline denilen otobüs seferleride cabası.bu birazda insanların gece hayatı olmasın diye yapılan bir şey


Hadi treni anlarim da, otobus niye konmaz? Onlarin da mi dinlenmeleri gerekiyor?


24 saat calisan bazi otobus hatlari mevcut. Ayrica metrobus de calisiyor.


metrodan ziyade 24 saat çalışan otobüs hatlarının arttırılması lazım. evrupada falan da gece metro bitiyor, gece otobüsleri başlıyor


çünkü metrobüs 24 saat işliyor? diye açıklanıyor sanırım. ama gece hayatını desteklememe daha mantıklı geliyor. zira ramazanda 24 saat çalışmıştı.


çünkü kimse change.org'tan imza toplamıyor.


Gecd hayatiniza sokayim ya. Bi'siz biliyosunuz. Viyana'ya gidin bi bakin bakalim aksam kacta hayat bitiyor.
Sanki Shp'li belediye varken gece calisiyordu da sonradan kaldirildi. Izmir'de butun gece metro mu var?
Bu aletlerin tamir bakim temizlik kalibrasyon ve testleri yapilacak arkadasim. Bazi parcalari duzenli olarak degisecek mesela. Yeni makinistlere hat uzerinde egitim verilecek mesela.
Oyle bi noktaya getiriyorsunuz ki sevmedigimiz Akp savunucusu sanacaklar.
Calisan insanlar zaten haftaici pek gece hayati yasamiyor. Ha deseniz ki cuma-cumartesi metro seferleri gece 3te bitsin; bak mantikli.
Acin change.org'da imzalayalim.


madrid'de de gece 12'de bitiyor. madrid'de de gece 10'dan sonra içki almak yasak :(
not: erdoğan'ın ölümü için gün sayanlardanım ancak doğruya doğru, bunların akp ile bir alakası yok.


dünyanın her yerinde bütün devletler aynıdır. sığ düşünceli anlaması kıt arkadaşlar için cevabımı tekrarlıyorum:
çünkü erken yatsınlar, erken kalksınlar, az enerji tüketsinler, çok çalışsınlar.


e tabii ki az enerji tüketmelisin. dünyanın en büyük sorunu su ve enerji kıtlığıyken, her tür enerji üretimi doğanın ağzına sıçarken; bi zahmet az enerji tüket. lambayı söndür ve uyu.
