olay şöyle;


biz normalde 3 kişi kullanıyorduk ve 20'şer lira veriyorduk. sonra diğer 3 kişi biz de ortak olalım dediler ve kişi başı 10'ar liraya düştü.

ama bu sonradan katılan 3 kişi 3. aya girmemize ragmen ödemiyorlar. 50 kere söylememize ragmen. ben de parayı verirler belki daha da olay çıkarmaya gerek yok diye mal gibi şifreyi değiştirmedim son ay.

neyse şimdi internet benim üzerime olduğu için parasını ödeyen 2 kişi 10ar lira ödedi. ama geri kalan kısım 2 ay boyunca bana girdi.

bunlar hala benim internetime bağlı iken ben bunların pc'lerine bir şey yapabilir miyim?

sırf biraz da olsa acısını çıkartabilmek için?


not: herkes öğrenci bu arada.

not2: resmen para biriktirmeye çalışırken onların da parasını ödüyor duruma düştüm. ve çok sinirliyim. 10 gün sonra da taşınacaklarmış.

 

mac filtrele

mayeskuel

interneti başka evle paylaşmak zaten yasal değil. o yüzden kanunen bişey yapamazsınız. illa ben bu adamlara taktım, bir şekilde zarar vermek istiyorum dersen kabahatler kanunu tam bir biçilmiş kaftan. en ufak seste vs. polis çağırıp ceza kestirebilirsin.

internet konusunda da, şifreyi değiştirecektin ilk ödemeyi almadığında, gelip tıpış tıpış ödeyeceklerdi. nasıl olsa değiştirmiyorsun diye adamlar beleşe devam ediyor. ilk işin şifreyi değiştirmek olsun.

bence.

darkredanger

pc'lerine zarar vermek istiyorum hocam. internetime erişimi engellemek değil amacım.

c1b2k3
1

mobil görünümden çık