ayakkabı alıcamda ne alsam karar veremedim.
günlük kullanım için kotun şortun altına giyilebilecek bişi istiyorum

ayakkabıları genel olarak güzel oluyor bence. ama dayanıklılığı, kalitesi biraz sorunlu sanırım. ekim'de bir ayakkabı almıştım, aradan 5-6 ay geçti tabanı açıldı. değişimde/iadede vs. sorun çıkarmıyorlar ama dediğim gibi kalitesi konusunda şüpheli yaklaş biraz.


2 çift ayakkabı almıştım 2 sene önce. hafif, yazlık ayakkabılar. bayağı hor kullanmama rağmen hala bir şey olmadı. şu an biri ayağımda hatta.


Erkek değilim ama 2 defa ayakkabı aldım sürekli giymeme raagmen hala sağlamlar


Bot almıştım gayet sağlamlardı


aynen bana da çok muallak geliyolar.güel oxford tarzı ayakkabılar var ama ne kadar dayanıklı ve konforlu çok soru işareti var ayakkabı markası olmadığı için.


benim aldığım ayakkabılar bildiğin sağlam değildi. ama sağlam olduğu sürece insanlar ayakkabıların güzelmiş diyordu. (7-8 ay)


Ayakkabısı sağlam pantolonu aldım 1 hafta içinde iki dizide yırtıldı sans meselesi resmen


pull&bear'dan bir şey alıp ta memnun olan yok. Sadece şekil olduklarını düşünüp haz duyanlar var. O yüzden ayakkabı alacaksan o işi yapandan al.
