bir tek 23kg X 2bavul kuralını biliyorum.

silah
uyuşturucu
beyaz kadın


el bagajında yasak onlar..100ml'yi asan sivilar vs alamiyorsun yanina, seffaf plastik bir posete koyman lazim o tur maddeleri gecerken vs vs. asagidaki linkte var check in ettigin bavula ne koyabilirsin el bagajına ne koyabilirsin..
www.tsa.gov


bagaja yiyecek, içecek koymazsan iyi olur. özellikle meyve sebzelerde sorun çıkabiliyor. ama bu iş için bekleyen ve bavulları açmaya hiç de can atmayan eli eldivenli görevliye çantada böyle şeylerin olmadığını söylersen direkt geçersin. varsa bile, ben sana inanmadım aç bakıcam denmedi hiç bana.


Bizim aldığımız hatıra çakmakları bile çıkarttırmışlardı valizin içinden.
deodorant, sıvılar, ateşli ürünler yasak hep.


kibrit dahil yanici, ucucu, delici seyler yasak. isvec cakisi vs gibi seyler de yasak. kullandigin ilac varsa yukarda da yazilmis plastik poset icine koyman gerekiyor hepsini.
bir de el bagaji tek parca olayi var.
