Yada etrafınızda halinden memnun olan var mı?

Dahasını istemek değil, benden daha kötüleri de var ben halimden memnunum diyen.

Edit:Tikler sonra.

 

Ben genelde memnunum. Su an degil ama. Etrafimda yok memnun olan. Vidividividi kafa sisirip isyan ediyolar her seye.

barbara herhalde barbara manken olan

var ama hepsi alman. standartlarından, işlerinden vs memnun oldukları için bu bütün hayatlarına yansıyor.

letheavendangered

Ben bilmiyorum. Hani memnun olmam gereken durumdayim. Ama gecmis borc harc kapimda.. Su an memnunum degilim. Bilmiyorum.

ibomiu

Dün akşam bir tarafımda patlayan bir haber alana kadar memnundum. Şu an onu sindiriyorum, en geç Pazartesi'ye yine halimden memnun olurum ben.

aychovsky

Ben memnunun sanırım.\o/ (git: 778310)

ay nov kung fu

bazen yes, bazen no . ben iyiyim de cevrem kotu, kotu haberler var tv de, etrafta kotu insanlar var, hinlik dolu, onlar yoksa guzel guzel yasiyoruz, ama hin insan cok, olmasa iyi.

tresrichesheures

ya yok, yani yine şükür ama 2-3 ay sonra anca rahatlayacağım gibi. yani halinden ben ve etrafımdaki çoğu kişi memnun değil.

buiret

Ben memnunum

efrasiyab87

mevcut durumdan bağımsız olarak, evet.

sıralayacak olsam ortalama bir insandan daha fazla derdim tasam vardır ama bunların beni ele geçirmesine izin verdiğim zamanlarda benden mutsuzu yok. ne yaparsan yap zevk alamıyorsun. ama bazen, kendiliğinden, ya da birkaç güzel olay neticesinde güçleniyorsun ve hayata daha alaycı bakmaya başlıyorsun. o zaman daha kolaylaşıyor pek çok şey. ve bu duygu değişimleri çok ani olabiliyor, bir gün öyle bir gün böyle olabiliyorsun maalesef. diyeceğim o ki, halinden memnun olma durumu aslına 'hal' ile ilgili değil de 'sen' ile ilgili.

malmazel

kendim ve çevrem adına: genel anlamda yok. yaşla alakalı sanırım. yani tam üniversite sonrası depresyonu gibi. iş hayatı geçiş dönemi. keyfim yerinde olsa da sürekli bir endişe, ne olacak bu mezuniyet sonrası düşünceleri, mezun olanların işlerinden memnun olmaması gibi durumlar hakim.

patiska
1

mobil görünümden çık