12si gecesi 10.30da Sabiha Gokcen´e inecegiz arkadasimla yurt disindan.
Arkadasim Zonguldak´a ben Izmir´e gidecegim.Yalniz o saatte o taraflardan nasil ederiz de gideriz memleketlerimize?En mantikli/uygun yolu nedir?

Maalesef Sabiha´dan gece ucak yok Izmir´e.

 

sabiha gokcen'den servis ile harem'e gidip oradan otobusle devam etmek en mantiklisi o saatte. baya bir ters dusuyor ama sabaha kadar beklememek icin sanirim tek yol.

sourlemonade

Zonguldak için otobüse binmek zorundasınız zaten. Varan, Ulusoy, Metro, İstanbul Seyahat firmalarının seferleri var Zonguldak'a.

istolethesky

metro nunda otobüsü var zonguldak a

ykyt

Çoğu firmanın Zonguldak için 11,30-12,30 arası eferleri var, varan ve ulusoy kendi terminallerinden kalkıyor Harem'e uğramıyor.

r_u_h

cogu otobus esenler´den kalkiyor,o saatte sabiha´dan esenlere gitmek de olme essegim olme olur.Sorunun cevabi harem gibi seyler.Yalniz harem icin pek hos/tekin degil deniyor.

Ayrica gebze hisar terminali varmis,yakinmis baya.bu konuda da bilginiz var mi?

natnan

rötar falan da hesap edersek izmir için samandıra daki nilüfer veya metro mantıklı bir seçim olur. nilüfer ün samandıradan en son 01:00 de otobüsü var, havalanından taksi ile 25 tl civarı tutar. nilüferin zonguldak a seferi yok, metro nun da o saatlerde arabası yok. zonguldak a gidecek kişiye harem yolu gözüküyor gibi. bir de bu haftasonu okullar kapandığı için yer sorunu olabilir, bileti almak lazım..
www.nilufer.com.tr
www.metroturizm.com.tr

surprise
1

mobil görünümden çık