soru sacma ama olabilir gibi geliyor.

dip not : dalgaya almayin. bir ihtimal.


 

evet yapabiliyor. dalış yapmak için yüzme bilmeye ihtiyaç yoktur.

fayfim

dalış yapar da çıkış yapamaz adslfkjsaldkjf. bi de yüzme bilmiyorsa kendisini dalgaya alabilirler.

vfgerty

yapabilir

basond

Yapabilir. 150 kiloluk yüzme bilmeyen insan da dalış yapabilir. Sizi zaten ilk etapta kalkıp 20 metre götürmeyecekler. Başınızda her daim eğitmeniniz olacak. Anahtar kelimeler; dikkatlice öğrenmek, sakin kalmak.

pandispanya

Saçma olur. Yine az çok suda dengede durmayı, az biraz gidip gelmeyi bilmeli. Suya attın mı taş gibi batan adamı da kuşandırıp daldırmazlar hemen. Hani yüzmeyi 'çok iyi' bilmesine gerek yok.

iorveth

sana kalmış bir şey. eğer yüzme bilmiyor ama sudan korkmuyorsan sıkıntı olmaz. şayet korkarsan kramplar girer tüpünü çıkarırsın bir sürü sıkıntı yaşarsın.

neira

teorik olarak evet fakat pratik olarak hayır. zaten yüzme bilmeyenlerin çoğu sudan, derinlikten, hayvanlardan vs korktuğu için yüzme bilmiyor yada denize girmeye korkuyor. hal böyleyken aynı kişinin dalmaya da götü yemeyecektir.

mutantking
1

mobil görünümden çık