
bilgisayarinda keylogger benzeri bir program vardir. is bankasi'nin koruma zimbirtisi oyle durumlarda yazmani engelliyor.


nasıl cozerım pekı ben bu sorunu?


cesitli anti-virus programlari ile taramalar yap oncelikle. (symantec endpoint protection oneririm mesela)


avg ile tarama yaptım gecen gun. yıne yaparım sımdı, sonrasında ne yapmam gerekır?


bir sey bulabilirse anti-virus(ler) silecektir tabi, ondan sonra tekrar denersin. ama sirf bu yuzden ici rahat etmeyip format atan arkadasim bile var. ki bence de en kesin ve guvenilir cozumdur.


o kadar ciddi bi sorun oldugunu bılmıyordum. format işi gozumde buyudu. tekrar tarama yapıyım o zaman, umarım hallolur.


aynı durum benim başıma da geldi. fakat iş bankasının güvenlik çemberi dediği zımbırtıyı kurmadan önce herhangi bir sorun yoktu. şimdi ie ile işbankası internet şubesini kopyala yapıştır ile kullanabiliyorum fakat firefox ile gayet rahat giriyorum. bence virüs değil sorun asıl olay iş bankasının kurdurduğu güvenlik çmberinde. nasıl bir çemberse o.


ekran klavyesi kullanın?


akustik cinayet'in dediği gibi farklı browser'da deneyınce calısıyor. guvenlık cemberı kurmuslar, sısteme gırmeyı engellıyor, tebrık edıyoruz kendılerını.
@sanal uyku; ekran klavyesı kullanmayı denemedım ama bır dahakı seferde onu da denerım, tesekkurler.


eğer win7 de ie8 de hatayı alıyorsanız bu normal. win7'de böyle bir sorun var genelde.
